Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Maakunnan museopäivän teemana kulttuuriperintö ja matkailu

Kanta-Hämeen maakunnallinen museopäivä järjestetään lähitilaisuutena torstaina marraskuun 24. päivänä kello 12 – 16 Hämeenlinnan Raatihuoneella. Päivän teemana on Kulttuuriperintö ja matkailu.

Ohjelmassa käsitellään muun muassa kulttuurimatkailun kehittämistä ja esitellään alueella käynnissä olevia hankkeita. Museopäivä on tarkoitettu erityisesti museoiden, kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön parissa työskenteleville ja toimiville henkilöille sekä aiheesta kiinnostuneille. Päivän ohjelma on maksuton mutta tilaisuuteen tulee ilmoittautua maanantaihin marraskuun 21. päivään kello 15 mennessä sähköpostitse sanna.jaaskelainen@hameenlinna.fi.

Hämeen liiton aluekehitysasiantuntija Minna Takala kertoo tilaisuudessa kulttuurimatkailun kehittämisestä ja rahoitusmahdollisuuksista. Kotiseutuliiton koordinaattori Liisa Saarinen pohtii matkailun erilaisia mahdollisuuksia paikallismuseoiden näkökulmasta ja maisema-asiantuntija Laura Puolamäki ProAgriasta kertoo matkailun kehittämisestä arvokkailla maisema-alueilla. Myös eMuseosta voi esittää kysymyksiä palvelun tarjoaja Momeo Oy:lle. Museopäivässä esitellään myös Kanta-Hämeessä käynnissä olevia kulttuuriperintöön liittyviä hankkeita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.