Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Lasten Lumipäivien suosio sai jatkoa Hämeenlinnassa

Suomen Hiihtoliiton ja Ampumahiihtoliiton Lasten Lumipäivät -kiertue vieraili viime viikon lopulla Hämeenlinnassa, joka oli kiertueen seitsemäs paikkakunta. Pääkaupunkiseudulla supersuosion saavuttanut kiertue jatkoi samalla meiningillä myös Hämeenlinnassa.

Kuva: Joel Nykter.

– Iltatapahtumassa kävijöitä oli reippaasti yli 200. Tämän onnistuneemmin tapahtuma ei olisi voinut mennä, Hämeenlinnan tapahtuman vastuuhenkilö Laura Kaukokari iloitsee.

Ahveniston moottoriradalla järjestetyt Lasten Lumipäivien päivätapahtumat olivat myös täynnä molempina päivinä, kun paikallisten alakoulujen oppilaat tutustuivat lumilajeihin. Kaukokari kertoo, että kehuja tuli opettajilta ? ja myös hiihtoladulta.

– Lasten Lumipäiviin rakennetut hyppyrit jäivät vielä ladulle tapahtuman jälkeen. Yhtenä iltana kun olin hiihtämässä, näin pojan isänsä kanssa hyppyrien luona. Myöhemmin näin heidät uudestaan ja silloin kysyin pojalta, että testasiko hän hyppyriä. Poika kertoi, että tietenkin ja ei ollut ensimmäinen kerta, koska oli ollut jo koulunsa kanssa aiemmin testaamassa niitä Lasten Lumipäivillä. Siinä oli innostuttu kertaheitolla, Kaukokari kertoo.

Lasten Lumipäivien vaikutus näkyi myös Hämeenlinnan Tuiskun Lumilajikoulun ilmoittautumisissa.

– Lasten Lumipäivien jälkeen Lumilajikouluun tuli vielä todella paljon ilmoittautumisia ja ainakin osa ilmoittautumisista tuli varmasti Lumipäivien ansiosta, Kaukokari hymyilee.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.