Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Lammi-viikko nuorensi ilmettään

Viime vuonna Lammi-viikolla taiteiltiin katumaalauksia Turvantalon pihaan, tänä vuonna Hakkalan koulun piha täyttyy maalauksista Hämeenlinnan nuorisotoimen johdolla. Kuva: Susanna Mattila

Lammi-viikko 21.-27.8 on nuorentanut ilmettään uusilla tapahtumilla. Lammi-viikolla muun muassa löytöillään, pelataan roolipelejä, maalataan katutaidetta ja lauletaan yhdessä.

Lammi-viikkoa vietetään osana Suomi 100 -tapahtumien ketjua. Lammi-viikon teemana on tänä vuonna Lasten ja nuorten Lammi ? eilen, tänään ja huomenna.

Teema näkyy viikon ohjelmassa monin tavoin. Koko viikon ajan on esillä lasten taidetta Lammin uimahallilla. Työt on taiteilut Lammin seurakunnan päiväkerhoissa.

Lammin kirjastolla on esillä Lapset ensin ? MLL Lammin yhdistyksen vaiheita satavuotisessa Suomessa -näyttely koko viikon ajan. Kouluilla on omaa Lammi-viikkoon liittyvää ohjelmaa koulupäivien aikana.

Lammi-viikko alkaa maanantaina teemaan sopivasti Tarinataikureiden esityksellä Konnarin koululla. Lastenteatteriesitykseen on vapaa pääsy ja se sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Järjestäjinä ovat Konnarin koulu, Lammin kirjasto ja MLL:n Lammin yhdistys.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.