Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Jenna Holmasta vuoden 2016 Reska-tyttö

Jenna Holma on vuoden 2016 Reska-tyttö. Kuva: Jaakko Mäkelä

Jenna Holma on vuoden 2016 Reska-tyttö. Kuva: Jaakko Mäkelä

Eilen illalla valittiin upea Reska-tyttö. Vuoden 2016 voittaja oli nro 1, Jenna Holma. Tuomaristolla oli vaikea valinta tehtävänä, lopulta kokonaisuus ratkaisi.

Jenna on rohkea, sanavalmis ja  itsevarma nuori nainen, jonka lavasäteily hurmasi tuomariston ja yleisön. Pienestä jännityksestä huolimatta Jenna jaksoi hymyillä koko illan lavalla ja lavan takana.

Tuomaristossa istui vuoden 2015 Reska-tyttö Tella Töyräs, kilpailun järjestäjä ja juontaja Veera Mäkelä, valokuvaaja Jaakko Mäkelä sekä tuottaja Niko Ara.

Palkinnoksi tytöt saivat kukkakimput Pionista, lahjakortteja muun muassa Kauppapaikka Tavastilasta ja Cafe Kukosta sekä laukut ja kosmetiikkatuotepaketit verkkokauppa  Finnish outletista. Jenna pääsee myös voittonsa myötä juontamaan ensi vuoden kilpailun.

Illan aikana tytöt pääsivät osallistumaan Finnish outletin tuotekuvauksiin ja heidän esiintymistaitojaan tarkasteltiin lavalla yleisön edessä esiintymisellä ja pienellä haastattelulla.

Yleisön suosikiksi valittiin facebook-äänestyksen perusteella tyttö nro 4 Jenna Liiti. Yleisön suosikkia äänestettiin yhteensä 912 kertaa ja Jenna keräsi ääniä itselleen 370. Näillä äänillä hän oli ylivoimainen yleisönsuosikki.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.