Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Evo Trail Weekend kutsuu liikkumaan syksyllä 2018

Evo Trail Weekendin järjestäjät Sirpa Korkatti ja Mikko Reitti odottavat yhdessä yhden tapahtuman tarinakertojista, olympiavoittaja Sami Jauhojärven kanssa jo ensi syksyä.

Evon retkeilyalue Hämeenlinnassa on yksi valtakunnallisesti tunnetuimmista retkeilyalueista partiolaisten toiminnan ansiosta. Retkeilijöille ja luonnossa liikkujille alueelta löytyy monipuolista tarjontaa. Syksyllä 2018 tähän tarjontaan on tulossa oiva lisä, kun 21.?23.9. Evo Trail Weekend kokoaa Evolle yritysmaailman vaikuttajat, polkujuoksijat, vaeltajat ja maastopyöräilijät. Tapahtuma haluaa kehittää aluetta ja tuoda sen huikeita mahdollisuuksia paremmin esille ja tunnetuksi.

? Evon retkeilyalue on mielestämme ollut aivan liian vähäisellä käytöllä sen mahdollisuuksiin nähden. Evo Trail Weekend -tapahtuman myötä haluamme tuoda esille alueen monimuotoisuuden ja upeat puitteet luontoliikunnan tapahtumapaikkana. Evon polut, pitkospuut, maisemat ja majavanpesät ovat osa hämäläistä luontoa jota kelpaa esitellä muillekin, kertovat tapahtuman järjestäjät Sirpa Korkatti ja Mikko Reitti.

Evo Trail Weekend koostuu neljästä osatapahtumasta. Perjantaina järjestettävä Evo Business Camp kokoaa yritysmaailman päiväksi Evolle ja illaksi Vanajanlinnaan. Tapahtumassa kohtaavat luonto, elämykset, johtajuus ja tarinat. Oman panoksensa tapahtumaan tuovat nimekkäät tarinankertojat. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi on yksi heistä.

? Minulle luonto merkitsee paljon. Sieltä olen ammentanut voimaa omaan harjoitteluuni ja se on myös kasvattanut minua, kun usein pitkien harjoitusten aikana on ehtinyt miettimään monenlaisia asioita. Luonnossa oppii tuntemaan niin luontoa kuin myös itseään. Omalla esimerkilläni haluan kertoa sen tarinan, joka vahvistaa johtajuutta ja omaa roolia tiiminvetäjänä, kertoo Sami Jauhojärvi.

Syyskuisen viikonlopun aikana järjestettävät Evo Trail Run, Evo Ilvesvaellus ja Evo MTB kokoavat luontoliikkujia nauttimaan upeista reiteistä Evon retkeilyalueella juosten, patikoiden ja maastopyöräillen.

? Olemme suunnitelleet reitit siten, että kaikki pääsevät nauttimaan retkeilyalueen upeimmista maisemista ja poluista, kertoo liikuntatapahtumien tapahtumapäällikkö Mikko Reitti.

? Suunnitteluvaiheessa tehty yhteistyö Hämeenlinnan kaupungin, Hämeen ammattikorkeakoulun, Metsähallituksen sekä Oma Säästöpankin kanssa on ollut todella onnistunutta ja se on vienyt järjestelyjä hienosti eteenpäin, Reitti jatkaa.

? Nämä kumppanuudet mahdollistavat sen, että voimme tarjota osallistujille helposti lähestyttävän tapahtuman, jossa kaikenikäiset ja -kuntoiset liikkujat, saavat nauttia Evon upeista maisemista.

? Ensimmäinen tapahtuma on vasta alku. Tavoitteenamme on rakentaa jatkossa vieläkin enemmän Evon mahdollisuuksia hyödyntävä tapahtumakokonaisuus hyvinvoinnin, liikunnan ja johtamisen ympärille. Samalla alueen palvelut paranevat; esimerkiksi merkityt maastopyöräilyreitit tulevat jäämään Evolle kaikkien käyttöön, toteaa tapahtumajärjestäjä Sirpa Korkatti.

? Hämeenlinnan kaupungille tämä on erinomainen näyteikkuna. Juuri tämäntyyppisten tapahtumakokonaisuuksien avulla kaupunki profiloituu monipuoliseksi ja puoleensavetäväksi. On hienoa, että Evo kaikkine mahdollisuuksineen otetaan käyttöön, kertoo Mervi Käki Linnan Kehityksestä.

Myös Metsähallituksessa tapahtuma on otettu lämpimästi vastaan.

? Evon retkeilyalue on paljon muutakin kuin partiolaisten leirialue. On todella hienoa, että tapahtuman kautta saamme kehitettyä alueen palveluita retkeilijöitä ja maastopyöräilijöitä entistä paremmin palveleviksi, kertoo Metsähallituksen Sisä-Suomen kenttäpäällikkö Arto Pummila.

? Meillä on vahva usko, että ihmiset ympäri Suomen löytävät Evolle. Haluamme tarjota monipuolisen, iloisen, mukaansatempaavan ja ennen kaikkea helposti lähestyttävän tapahtuman, jossa luonnossa liikkuja viihtyy. Olemme itse puhuneet ruskan helmestä, sitä tapahtumamme tulevat olemaan, kertovat innostuneet Sirpa Korkatti ja Mikko Reitti uudesta tapahtumakokonaisuudesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.