Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Eläimellinen ARXantai järjestetään 19.3.

Kaverikoirat saapuvat rapsutettaviksi. Kuva: Kulttuurikeskus ARX.

Eläinteemainen koko perheen ARXantai-tapahtuma järjestetään lauantaina maaliskuun 19. päivänä kello 10 – 14 ARX-talolla, Teatteri Verstaalla ja Hämeenlinnan teatterin aulassa. Teatterin aulaan rakentuu työpajalandia, jossa on eläimiin liittyvää tekemistä. Työpajalandiassa pääsee laukkaamaan kepparitemppuradalle joko omalla keppihevosella tai ARXilta lainatulla yksilöllä. Tapahtumassa on mahdollisuus myös itse askarrella minikeppareita.

Eläinhoitolassa pääsee pitämään huolta erilaisista karvaisista kavereista. Muututaan eläimiksi -työpajan nimi kertoo paljon, ja pajaan onkin varattu niin rooliasuja, kasvomaaleja, peilejä kuin eläinten tempuille ja touhuille sopiva areenakin. Omaa eläintietouttaan pääsee testaamaan äänitunnistuspajassa: erotatko karhun traktorista? Entä mikä eläin kuorsaa hurjan makeasti? Kaverikoirat ovat rapsutettavina kello 10 – 12 Viipurintiellä ARX-talon edustalla.

Eläimelliseen ARXantaihin kuuluu tietenkin myös esitys. Nukketeatteri Ofelia esittää näytelmän Mörön unisukat, jonka päähenkilönä seikkailee Pupujussi. Esitys on Teatteri Verstaan tiloissa kello 11 ja 13. Kaikki tapahtuman sisällöt ovat maksuttomia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.