Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Eero Hirvonen vauhdittamaan kevään vaivattominta tyhy-päivää

Eero Hirvosen voi esimerkiksi haastaa leikkimieleiseen kisaan Aulangolla.

IsoTYHY on 9. toukokuuta Aulangolla järjestettävä tapahtuma, jonka tavoitteena on tarjota vaivaton vaihtoehto yrityksen työhyvinvointipäiväksi. Monipuolisten aktiviteettien lisäksi paikalla on Etelä-Korean olympialaisissa debytoinut yhdistetyn Eero Hirvonen päivää vauhdittamassa.

Ensimmäistä kertaa keväällä vuonna 2017 Hämeen työelämänkehittäjät ?verkostossa järjestetyn IsoTYHY tapahtuman idea on pistää työyhteisöt liikkumaan. IsoTYHY:ssä yritysten työntekijät pääsevät yhdellä tapahtumarannekkeella hyödyntämään monipuolisesti Aulangon aktiviteetteja.

Verkostossa luodun tapahtuman konsepti on loistava, hehkuttaa tänä vuonna järjestelyvastuussa oleva Liikkuva Suomi ?palvelun Antti Luukkanen.

Antti Luukkanen. Kuva-Arkisto (Reska.fi).

Yleensä yrityksissä tuskaillaan mitä sellaista kivaa työntekijöille voisi järjestää, että mahdollisimman moni tykkäisi ja osallistuisi. Nyt ei tarvitse miettiä, voiko joku terveydellisistä syistä osallistua keilaukseen tai suostuuko korkeanpaikankammoinen kiipeilemään. Kaikille työyhteisön jäsenille löytyy ihan varmasti mieluista tekemistä.

? Viime vuonna osallistujat viihtyivät ja pääsivät tutustumaan eri juttuihin pienellä panostuksella. Tällaista kokonaisuutta ja tapahtumaa ei ole tarjolla varmaan missään muualla kuin nyt Hämeenlinnassa Aulangolla. Tervetulleita ovat kaikenkokoiset yritykset kaikilta aloilta, muistuttaa Jani Rantanen Cumulus Resort Aulangolta.

Käytössä on myös HugoPark Aulangon seikkailut.

Tänä vuonna tapahtumassa päästään hyödyntämään Vanajavettä, kun Aulanko Outdoors tuo hotellin rantaan SUP-lautoja. Paikalla on myös kokeneet ohjaajat, jotka auttavat ensikertalaisia suppailun saloihin.

? Satumainen Aulanko tarjoaa loistavat puitteet tyky- ja virkistyspäivien viettoon. Olemme mielellämme tapahtumassa mukana tuottamassa työyhteisöille kokemuksia ja liikunnan iloa, kertoo Kirsi Reinikka Aulanko Outdoorsista.

Kirsi Reinikka.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.