Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Sibelius-juhlavuoden rahankäytöstä päätetty

Hämeenlinnan kaupunginhallitus päätti maanantaina, miten säveltäjä Jean Sibeliuksen 150-juhlavuoden rahoituksesta jäljellä oleva 200.000 euron osuus vuonna 2015 jakautuu. Jo aiemmin päätettiin käyttää 50.000 euroa Sibelius Centerin perustamiseen.

Jäljellä olevasta 200.000 euron budjetista käytetään markkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin 110.000 euroa, juhlailmeen toteuttamiseen 70.000 euroa ja elämänlaatulautakunnan päätettäväksi erillisiin kohteisiin jää 20.000 euroa. Markkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin varattavan määrärahan käytöstä päättää kaupunginjohtaja projektipäällikön esityksestä. Juhlailmeen toteuttamiseen varattavan määrärahan käytöstä päättää apulaiskaupunginjohtaja projektipäällikön esityksestä.

Projektipäällikkö Antti Vihisen laatimassa päätöspykälän esittelytekstissä linjataan, että markkinointi- ja myyntitoimia ovat printtimedian, sosiaalisen median ja sähköisen median kanavat, sekä suoramarkkinointi ja -myynti, joiden käyttö ja kohteet suunnitellaan yhteistyössä Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön, Verkatehdas Oy:n ja Linnan Kehitys Oy:n kanssa. Juhlailme toteutetaan Luota-hankkeen laatimien suunnitelmien mukaisesti esimerkiksi juhlaliputuksina, bannereina ja viireinä kaupunkikuvassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.