Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Riitapukari sumutti toista OC-kaasulla

Hämeenlinnassa oli asunnossa kahdelle miehelle tullut keskinäistä riitaa ja toinen heistä oli sumuttanut OC-kaasulla kaveriaan silmille. Kaasuttajalla oli myös hallussaan nyrkkirauta.

Hämeenlinnassa mieshenkilöä epäillään rattijuopumuksesta hänen kuljetettuaan henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Mieheltä puuttui myös ajo-oikeus.

Hollolassa ajoi poliisipartiota vastaan ajoneuvo ja partion kääntyessä tarkastusmielessä perään ajoneuvo kiihdytti voimakkaasti ja lähti karkuun. Tehtävään osallistui useampi partio ajoneuvon tavoittamiseksi ja etsintä tuotti tulosta. Ajoneuvo tavoitettiin talon pihasta ja kuljettajalle suoritetussa puhalluskokeessa arvoksi tuli 0 promillea, mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja käytettiin verikokeissa.

Lahdessa 5 – 7 henkilön nuorisoporukka kävi kahden nuoren miehen päälle Launeen perhepuistossa potkimalla, lyömällä ja tönimällä.

2,9 promillen humalassa ollut ajoi Tammelassa auton ojaan.

Hämeen poliisilaitoksen alueella oli suhteellisen rauhallinen yö. Tehtäviä oli kaikkiaan 145 ja ne jakautuivat suhteellisen tasaisesti Päijät-Hämeeseen ja Kanta-Hämeeseen. Tehtävät muodostuivat perinteisistä rattijuopumus-, pahoinpitely, huumausaine- sekä liikennetehtävistä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.