Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Rauhallinen yövuoro Hämeessä

Hämeen poliisilaitoksen alueella on tiistain ja keskiviikon välinen yö sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Tehtäviä yölle kertyi kaikkiaan 52 kappaletta. Tehtävät olivat luonteeltaan tavanomaisia poliisitehtäviä. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi kolme henkilöä.

Tiistaina aamupäivällä kello 9.20 aikaan poliisipartio pysäytti Riihimäen Karoliinankadulla henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon ja ajo-oikeuden. Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on jäänyt kortitta ajosta kiinni yhdeksän kertaa vuoden sisällä.

Tiistaina alkuillasta poliisipartio Riihimäellä pysäytti Patakadulla henkilöauton tarkistusta varten. Poliisin rekisterien mukaan auto oli käyttökiellossa katsastamattomuuden vuoksi. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä voimassa olevaa ajo-oikeuttakaan ei miehellä ollut.

Tiistaina iltapäivällä kello 13.43 aikaan poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta VT2:lla Jokioisilla. Ilmoituksen mukaan puoliperävaunuyhdistelmä oli ajautunut ulos tieltä ja kaatunut ojaan kyljelleen. Autoa kuljettanut noin kuusikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.