Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Rattijuoppoja jäi kiinni Hämeessä

Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä Väinö Sinisalon kadulla keskiviikkona iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä Eteläinen Asemakadulla keskiviikkona illalla. Epäilty kuljettaja oli kolaroinut pysäköintitalon katolla toiseen autoon ja kaatanut yhden valopylvään.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Ajoneuvot kärsivät mittavia vaurioita mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut. Paikalla olleiden todistajien mukaan törmäysnopeus autoon ja pylvääseen oli suuri, vaikka nopeusrajoitus pysäköintitalossa on 20 km/h.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Asikkalassa Kanavatiellä keskiviikkona iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,89 mg/l.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.