Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Raskaan ajoneuvon kuljettaja päihtyneenä

Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän valtatie kolmelle, jossa ilmoituksen mukaan rekka seilaa kaistalla. Poliisi tavoitti rekan ja tätä kuljettaneen miehen huoltoasemalta Janakkalasta. Kuljettajan puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen kaahailemalla Hämeenlinnassa Vanhalla Helsingintiellä liikennekäytöstä poistetulla moottoripyörällä aikaisin torstain puolella.

Kuljettaja oli rikkonut räikeästi alueella olevia nopeusrajoituksia, keulimalla ja jättänyt noudattamatta Vanajan siltatyömaan punaista liikennevaloa, sekä poliisin antamaa pysäytysmerkkiä. Poliisi oli havainnut Vanhalla Helsingintiellä liikennesääntöjä rikkoneen moottoripyörän ja seurannut tämän edesottamuksia. Seurannan havaittuaan mies kaatui moottoripyörällään, mutta pystyi jatkamaan matkaa ja ryhtyi pakenemaan.

Partion saavutettua moottoripyörän kuljettaja päätti muuttaa ajolinjaansa poliisiauton eteen osuen partioauton eturenkaan kohdille ja kaatuen. Kuljettaja otettiin kiinni. Hän ei loukannut itseään.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.