Tiistai 21.05.2024
Nimipäivät: Kosti, Konsta, Konstantin

Tuuli:
 

Pyörävaras saatiin kiinni kauppakeskuksen järjestyksenvalvojan tarkkaavaisuuden ansiosta

Kauppakeskuksen järjestyksenvalvojan ja poliisin yhteistyön ansiosta polkupyörä palautui omistajalleen Hämeenlinnassa. Kuva: Uutispalvelu Juha Reinikainen.

Kauppakeskus Goodmanin järjestyksenvalvoja oli havainnut valvontakameroista, että mies varasti kauppakeskuksen pihalta sähköpolkupyörän. Järjestyksenvalvoja oli tunnistanut pyörän anastaneen parikymppisen miehen. Poliisipartio havaitsi saman miehen kauppakeskuksen läheisyydestä tuntia myöhemmin ja mies otettiin kiinni ja hänen kotiinsa tehtiin kotietsintä. Kotietsinnässä löytyi kyseinen sähköpyörä, joka palautui oikealle omistajalleen. Pyörän varastanut mies otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä.

Poliisi kirjoitti sakon rattijuopumuksesta kuusikymppiselle miehelle hänen ajettuaan autolla Kankaistentiellä päihtyneenä. Mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja tarkkuusalkometrin tulos oli 0,33 mg/l.

Poliisipartio tarkasti Katumantiellä vastaan tulleen auton. Ilmeni, että autoa kuljettaneella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja puhalluskoe näytti 0,84 mg/l. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen epäillään syyllistyneen vuoden sisällä aikaisemmin 14 kertaa kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.