Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Poliisi tavoitti päihtyneitä kuljettajia

Poliisipartio Hämeenlinnassa pysäytti maanantaina puolen päivän aikaan Kaurialassa henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajaksi osoittautui parikymppinen ajokiellossa oleva mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli kunnossa, mutta huumepikatesti oli sen sijaan positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio pysäytti Lahden keskustassa maanantaina aamupäivällä mopon, jonka kuljettajaksi osoittautui hieman alle 40-vuotias mies. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi sai maanantaina iltapäivällä ilmoituksen Lahden Liipolassa liikkuvasta miehestä, jolla oli havaittu kädessä käsiase. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan nelikymppisen miehen ja hänen hallustaan löytyi aidon näköinen kuula-ase. Miehelle kirjattiin sakko toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta ja miehen hallussa ollut kuula-ase otettiin poliisin haltuun. Mies otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Poliisi sai maanantai-iltana ilmoituksen Jokioisilla tapahtuneesta henkilöauton ja polkupyöräilijän välisestä liikenneonnettomuudesta. Paikalla selvisi, että henkilöauton kuljettaja oli ollut ajamassa pysäköintipaikalta risteävälle tielle. Risteävää kevyenliikenteenväylää pitkin ajanut pyöräilijä oli osunut suojatiellä henkilöauton keulaan ja kaatunut sen seurauksena maahan. Pyöräilijä loukkasi törmäyksessä hieman jalkaansa. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.