Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Poliisi joutui rauhoittelemaan kotiväkivaltaa Hämeenlinnassa

Kello 14 tuli Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa pariskunnalle riitaa, jota selvittämään tarvittiin poliisia. Asunnolta tavattiin noin 20-vuotias pariskunta, jolle oli tullut erotilanteessa riitaa tavaroiden jaosta. Riita oli yltynyt molempien osalta lieväksi pahoinpitelyksi. Tilanne saatiin rauhoitettua toisen osapuolen poistuessa vapaaehtoisesti asunnosta. Asiasta kirjattiin molempien osalta lievä pahoinpitely.

Kello 03 aikaan poliisipartio sai tehtäväksi mennä selvittelemään perheväkivaltatapausta Hämeenlinnassa sijaitsevaan yksityisasuntoon. Paikalla selvisi, että keski-ikäinen pariskunta oli nauttinut yhdessä alkoholia ja heille oli tullut riitaa, jonka seurauksena mies oli lyönyt puolisoaan kerran nyrkillä pään alueelle ja potkaissut selkään. Mies oli poistunut ennen polisin paikalle tuloa. Asiasta kirjattiin pahoinpitelyilmoitus.

Kello 19.30 poliisipartio pysäytti Hämeenlinnan Härkätiellä henkilöauton tarkastusta varten. Pysäytyksen yhteydessä selvisi, että auton kyydissä olevalla noin 30-vuotiaalla miehellä oli kaksi voimassa olevaa etsintäkuulusta. Miehelle tehtiin turvallisuustarkastus ennen poliisiautoon siirtoa, jolloin miehen hallusta löytyi huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut esittää reseptejä. Mies toimitettiin poliisilaitokselle etsintäkuulutusten vuoksi ja asiasta kirjattiin huumausainerikos.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.