Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Pari rattijuoppoa jäi kiinni Hämeessä

Liikenteessä on jälleen tapahtunut. Kuvan Tuuloksessa liikennöivä ajoneuvo ei liity uutisiin. Kuva: Uutispalvelu Juha Reinikainen.

Pakkaspoliisi pitää tehtävämäärät edelleen maltillisina Hämeessä. Partioilla oli kuluneen vuorokauden aikana 145 hälytystehtävää.

Poliisilaitoksen alueella jäi kiinni kaksi rattijuoppoa ja pari näpistelijää. Muutamia päihtyneitä vietiin putkan lämpöön.

Partio tapasi kuusikymppisen miehen kuljettamassa pakettiautoa alkoholin vaikutuksen alaisena torstai-iltana Hollolan Heinlammilla.

Mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Hänet vietiin verikokeeseen asian varmistamiseksi. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kolmekymppinen mies anasti erilaisia alkoholijuomia noin 85 euron arvosta torstaiaamuna Padasjoen Alkosta. Hän kävi räyhäämässä liikkeessä heti sen avauduttua samalla anastaen alkoholijuomat.

Mies ehti poistua liikkeestä ennen partio saapumista. Partio tavoitti näpistelijän yksityisasunnosta.

Hätäkeskus ilmoitti torstaina iltapäivällä, että henkilöautoon tankattiin yli 100 eurolla polttoainetta huoltoasemalla Lahden Mukkulassa ja tankkaaja autoineen poistui paikalta.

Auto tavattiin myöhemmin Kuortissa huoltoaseman pihassa. Autosta tavattiin parikymppiset nainen ja mies, jotka kuulusteltiin epäiltynä näpistykseen.

Viisikymppinen mies ajoi henkilöautolla tiistaina aamupäivällä Lahden Ahtialantietä keskustan suuntaan.

Hänellä oli tarkoitus tehdä U-käännös Kymijärven liittymässä ajaen tiellä aivan oikeaan reunaan.

Hän sai käännettyä autoa osittain, kun hänen takana tullut henkilöauto törmäsi auton vasempaan kylkeen. Ensihoidon yksikkö tarkasti osalliset tapahtumapaikalla.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, johon U-käännöksen tekijää epäillään.

Hämeenlinnassa partio pysäytti viisikymppisen naisen kuljettaman auton torstaina iltapäivällä Koulukadulla.

Kuljettaja puhalsi tarkkuusalkometriin 0,52 mg/l tuloksen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle kirjoitettiin sakkovaatimus rattijuopumuksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.