Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Päihtyneet kuljettajat työllistivät Hämeessä

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut poliisin kannalta varsin tavanomaisten tehtävien parissa. Tehtäviä vuorokaudelle kertyi kaikkiaan 256 koko laitoksen alueelle.

Poliisia ovat työllistäneet rattijuopot, muutamat päihtyneiden henkilöiden väliset nahistelut ja näpistelijät. Lahdessa alkaneet Salpausselän 100-vuotisjuhlakisat eivät ole työllistäneet poliisia.

Perjantai-iltana kello 21.40 poliisipartio pysäytti Riihimäellä Kulmalan Puistokadulla pakettiauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut noin nelikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Mies on jäänyt kortitta ajosta kiinni 14 kertaa vuoden sisällä.

Perjantaina kello 23.30 liikennevalvontaa Turengintiellä Janakkalassa suorittanut poliisipartio pysäytti paikalle tulleen henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut parikymppinen nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Nainen käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.