Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Nenonen ja Ruokonen jatkavat HPK:ssa ensi kaudella

HPK:n hyökkääjät Markus Nenonen ja Miro Ruokonen ovat solmineet yhden kauden jatkosopimukset Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa. Nenosen sopimukseen kuuluu optio ulkomaille siirtymisestä. HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo molempien laitahyökkääjien olevan tärkeitä runkopaloja tulevan kauden joukkueessa.

– Näen, että Markus ja Miro ovat molemmat pelaajia, jotka kantavat HPK:n urheilukulttuuria. He vievät tätä ensi kaudelle niin urheilullisesti kuin pelillisesti.

HPK U20 -joukkueen päävalmentaja Janne Sinkkonen jatkaa toimessaan kaudella 2020-2021. Nuorten SM-liigaa pelaavan HPK U20 -joukkueen alkusarja on sujunut tavoitteiden mukaisesti peliä kehittäen. Joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä kahdeksas.

– Janne on tehnyt hyvää työtä ja edennyt niiden tavoitteiden mukaan, joita olemme asettaneet ja edellytämme HPK:n U20-joukkueen toiminnalta. Pelaajien ja pelin kehitys on mennyt oikeaan suuntaan ja olemme tyytyväisiä tämänhetkiseen toimintaan, kommentoi Toivola.

HPK pelaa perjantaina 22.11.2019 Tampereen Ilvestä vastaan Pohjantähti Areenassa. Ottelun teemana on Joulupuu-keräys ja HPK sekä Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestävät yhteistyössä teddy bear toss -tempauksen. HPK:n tehdessä ensimmäisen maalin, katsojat voivat heittää jäälle ostamansa pehmolelun ja näin osallistua Joulupuu -keräykseen. Nallet päätyvät hyväntekeväisyyteen. Pehmoleluja ei ole myynnissä Pohjantähti Areenassa.

– Pehmolelu voi olla iso tai pieni, edullinen tai kallis, tärkeää on saada paljon pehmoja kerättyä hyvään tarkoitukseen. Muistathan, että lelu säilyy parhaiten, mikäli pakkaat sen esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin jo kotona . Olemme osallistuneet Joulupuu-keräykseen eri tavoin monena vuonna, ja tämä tulee olemaan varmasti hieno startti keräykselle tänä vuonna, kommentoi HPK Liiga Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu -projektin nyt 13. kerran ja HPK on ollut mukana keräyksessä jo useita vuosia! Joulupuu on perinteinen hyvänmielen keräys, jossa kerätään joululahjoja sellaisille lapsille, joiden luokse joulupukki ei välttämättä muuten löydä. Nallepeli starttaa keräyksen ja nallet lahjoitetaan Hämeenlinnan avohuollon lastensuojelun asiakkaille. Keräyksen kaikki osapuolet toimivat korvauksetta yhteisen hyvän eteen. Jäällä likaantuneet pehmot pesee Lindström, kertoo Joulupuu-keräyksestä vastaava Miia Roisko Hämeenlinnan Nuorkauppakamarilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.