Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Myymälävaras popsi proteiinituotteita kaupan sisällä Janakkalassa

Keski-ikäinen myymälävaras ruokaili kesken kauppareissun tiistaiaamuna kauppaliikkeessä Janakkalan Harvialantiellä. Mies oli syönyt proteiinituotteita kaupan sisällä ja hän oli kerännyt muovikassiin tuotteita noin 18 euron arvosta. Mies ohitti kassalinjan maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat miehen kiinni ja hänen hallustaan löytyi anastetun omaisuuden lisäksi teräase. Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.

Nuori nainen vastusti poliisipartiota tiistai-iltana Hämeenlinnan keskustassa ja poliisilaitoksen tiloissa. Partio oli kuljettamassa naista poliisiautoon, kun hän vastusti kiinniottoa vastaan haraamalla. Hän yritti rimpuilla itseään irti partion otteesta kuljetuksen aikana. Rimpuilu jatkui myös poliisiasemalla putkaan laitettaessa. Partio kirjoitti naiselle sakkovaatimuksen virkamiehen vastustamisesta.

Poliisipartio oli pysähtyneenä liikennevaloihin tiistai-iltana Hämeenlinnan keskustassa, kun se havaitsi risteykseen tulevan moottoripyörän huomattavalla ylinopeudella keula ylhäällä. Partio lähti hälytysvalot ja -äänet sekä pysäytysvalo päällä moottoripyörän perään. Moottoripyörän kuljettaja havaitsi poliisipartion ja hän lähti kiihdyttämään voimakkaasti vauhtiaan. Moottoripyörä pujotteli autojen välissä kaistoja vaihdellen huomattavalla ylinopeudella. Moottoripyörän nopeus oli yli 100 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h.

Pakomatkan aikana moottoripyöräilijä käytti vastaantulevien ajokaistoja, kevyenliikenteenväyliä sekä viheralueita ja piha-alueita. Tapahtuma-aikaan muu liikenne oli vilkasta, joten poliisipartio luopui takaa-ajosta. Paennut moottoripyörä ja sen kuljettaja oli tunnistettavissa. Partio tapasi paenneen nuorukaisen myöhemmin. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.