Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Muutama kaahari menetti ajo-oikeutensa Hämeessä

Poliisipartio mittasi tutkalla auton nopeudeksi 103 km/h myöhään lauantai-iltana Vääksyntiellä Lammilla. Nopeusrajoitus on kyseisessä paikassa 50 km/h.

Autoa kuljettanut parikymppinen mies kuulusteltiin epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Nuori mies oli myymälävarkaissa lauantaina puolenpäivän aikoihin kauppaliikkeessä Tiiriössä.

Hän oli anastanut liikkeestä noin 80 euron arvosta tavaraa ja poistui kaupasta maksamatta tuotteita myyjän estelyistä huolimatta.

Vartija oli saanut hälytyksen tapahtuneesta ja havaitsi kaupasta poistuneen myymälävarkaan. Vartija otti miehen kiinni ja sai kaupasta anastetun omaisuuden haltuunsa.

Myymälävaras ei ollut halukas jäämään paikalle yrittäen poistua tiulanteesta. Vartija otti nuorukaisesta kiinni, jolloin hän alkoi riuhtomaan itseään irti vartijan otteesta. Vartija sai apua kahdelta mieheltä, jolloin painitilanne rauhoittui.

Poliisi kirjasi tapahtuneesta rikosilmoituksen näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Päihtynyt parikymppinen nainen tuskastui taksin maksupäätelaitteelle sunnuntaiyönä Hämeenlinnan keskustassa.

Nainen yritti maksaa päätepisteessä kyytiään aluksi pankkikortilla, muttei muistanut sen tunnuslukua. Tämän jälkeen hän yritti maksaa kyytiä puhelimellaan, mutta sekään ei onnistunut.

Niinpä maksupääte sai kokea naisen kiukun. Hän heitti maksupäätteen katuun ja päätelaite rikkoontui. Nuoren naisen epäillään syyllistyneen asiassa lievään vahingontekoon.

Hotellimajoituksen sijaan nainen päätyi yöksi poliisiasemalle.

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sunnuntaiyönä kello kolmen aikoihin kolmostiellä Hämeenlinnan keskustan tasalla.

Poliisipartio mittasi etelän suunnasta tulleen henkilöauton nopeudeksi 172 km/h, kun nopeusrajoitus on 100 km/h.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sunnuntaina puolenyön aikoihin Lahden keskustan tuntumassa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus pakettiautosta, jonka kuljettaja jätti noudattamatta punaiset liikennevalot ja kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt.

Poliisipartio tapasi kyseisen miehen juuri kun hän oli ehtinyt poistua kuljettamastaan autosta. Mies puhalsi tarkkuusalkometrikokeissa 0,72 mg/l tuloksen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ylinopeutta ajaneet jäivät väliaikaisesti vaille ajo-oikeutta. Kuva: Poliisi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.