Tiistai 27.02.2024
Nimipäivät: Torsti

Tuuli:
 

Moottoripyöräilijä puhalsi alkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat Hätilässä eilen

Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen keskiviikkoiltana Hämeenlinnan Hätilässä. Poliisipartio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä moottoripyörän jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,92 mg/l. Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,81 mg/l. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus päihtyneestä häiriköstä keskiviikkona iltapäivällä Turengin taajamassa. Ilmoituksen mukaan kyseinen mies oli huudellut ihmisille ja käyttäytynyt aggressiivisesti kaupan pihassa. Lisäksi hän oli virtsannut pysäköidyn auton kylkeen.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että kyseinen mies oli samalla naarmuttanut pyörätuolillaan virtsaamansa auton kylkeä. Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon. Hänet vietiin putkaan selviämään ja rauhoittumaan.

Kolmekymppinen mies tavattiin kuljettamassa henkilöautoa ajokiellon aikana huumausaineiden vaikutuksen alaisena keskiviikkona iltapäillä Lahden Saksalassa. Poliisipartiolle selvisi pysäytystilanteessa, että kuljettaja oli muutamaa tuntia aikaisemmin ajanut samalla autolla huumausaineiden vaikutuksen alaisena Helsingissä.

Tämä oli miehen kuudes kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Hänet vietiin verikokeeseen päihdyttävien aineiden selvittämiseksi. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.