Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Mies autoili pyhäiltana huumeissa pyörätiellä

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa sunnuntaina illalla.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja käytti kevyenliikenteenväylää poistuessaan Prisman parkkipaikalta.

Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hartolassa tiellä 4 niin ikään sunnuntaina illalla.

Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,30 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan käyttämän ajoneuvon jarruissa oli vikaa siinä määrin, että ajoneuvo ei pysähtynyt kunnolla.

Poliisin talvipäivään mahtui taas pyhänäkin rattijuoppoja. Kuva: Poliisi.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen Lahdessa Ahtialantiellä sunnuntaina aamulla.

Kuljettajan käytöksen perusteella henkilön epäillään käyttäneen huumausaineita, kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan käyttämä ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.