Sunnuntai 26.05.2024
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina

Tuuli:
 

Maahantulokiellossa ollut ulkomaalainen ajoi pakettiautoa huumaantuneena

Poliisi poimi liikenteestä pakettiautoilijan, jolla oli monta asiaa pielessä. Kuva: Poliisi.

Partioimassa olleet poliisit pysäyttivät kello 02.00 aikoihin ulkomaankilvissä olevan pakettiauton tarkastusta varten Hämeenlinnassa Aulangontiellä.

Kuljettajana toiminut mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita.

Mies antoi poliisille ajokortin, jonka kuva ei vastannut kuljettajaa. Poliisirekistereistä selvisi, että mies oli 34-vuotias ja hän oli maahantulokiellossa.

Mies kiinniotettiin ja hänen palauttamistaan kotimaahansa alettiin järjestellä.

Kello 17 aikoihin sai poliisipartio tehtäväkseen mennä Forssan keskustassa olevaan kiinteistöön, jossa asukkaan ja vieraan välillä on tullut riitaa.

Paikalla selvisi, että asunnon haltija, 47-vuotias mies, oli mennyt avaamaan oven samanikäiselle naiselle ja heti kun mies oli avannut oven, oli nainen potkaissut miestä jalkaan.

Mies oli kaatunut potkun seurauksena. Nainen oli tullut sisään ja anastanut pöydältä rahaa muutaman kympin ja poistunut paikalta.

Naisen mukaan mies olisi pukannut häntä otsalla kasvoihin ja hän kiisti näpistäneensä rahoja. Kummallekaan ei tullut hoitoa vaativia vammoja.

Poliisi selvittelee epäselvää tapausta ja asiasta kirjattiin pahoinpitely sekä näpistysilmoitus.

Poliisipartio sai tehtäväkseen mennä selvittämään taksin tieltä suistumista Hämeentielle Kausalaan noin kello 15.30.

Paikalla selvisi, että kaksi humalaista miestä oli ottanut KELA-kyydin Lahdesta Kouvolan suuntaan.

Matkan aikana kuskin vieressä istunut 37-vuotias mies oli vaatinut kuskia ajamaan muualle, kuin mihin KELA-kyyti oli tilattu.

Kuskin kieltäytyessä turistikierroksesta, oli päihtynyt mies tarttunut taksin ratista kiinni ja kääntänyt ratista, jolloin auto oli suistunut kaiteeseen.

Päihtynyt apukuski kiinniotettiin ja hänen puhalluksensa poliisin seulonta-alkometriin oli 3.64 o/oo.

Mies kuljetettiin verikokeeseen ja asiasta kirjattiin ilmoitus törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kello 16.30 tienoissa poliisin partio pysäytti Heinolassa Työmiehentiellä henkilöauton tarkastusta varten.

Autoa kuljettanut 35-vuotias mies puhalsi juuri ja juuri alle rangaistavuuden poliisin seulonta-alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies toimitettiin verikokeisiin asian varmistamiseksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.