Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Linnan Startissa jalostettiin uusia yritysideoita

Lokakuussa 2014 alkaneessa Linnan Startissa, kehittämiskoulutusohjelmassa yrittäjiksi aikoville tai kasvuhaluisille yrityksille, on hiottu 16 uutta liikeideaa aina kasvun mahdollisuuksien kartoittamisesta myyntipuheisiin, rahoitukseen ja yhteistyöverkoston rakentamiseen. Osa Linnan Startissa mukana olleista yrityksistä esittäytyy 20. tammikuuta Yrityspuutarha ? Uutta Kasvua! -tapahtumassa Kauppakeskus Linnassa.

Linnan Kehitys Oy toteutti yhteistyössä tamperelaisen Innovaatio Oy Uusi Tehtaan kanssa kehittämiskoulutusohjelman, jonka tarkoituksena oli kehittää uusia liikeideoita ja auttaa yrittäjiä alkuun. Koulutuspäiviä järjestettiin kolmen kuukauden aikana yhteensä 10 kappaletta. Mukaan kutsuttiin myös paikallisia, pitkään yrittäjinä toimineita mentoreita auttamaan ja neuvomaan yrityksen alkuvaiheen kysymyksissä.

Mukana Linnan Startissa on sparrattu 16 yritysideaa. Ryhmä oli monipuolinen ja siinä oli edustettuna erilaisia liikeideoita. Säännöllisten tapaamisten myötä ryhmä tuli toisilleen tutuiksi ja verkostoituminen, joka myös oli yksi koulutuksen tavoite, tapahtui luontevasti.

– Linnan Startissa parasta antia olivat uudet kontaktit ja mitä erilaisempien yhteistyökuvioiden mahdollisuudet. Kokoontumiset antoivat puhtia omalle innovoinnille ja tuoretta katsantokulmaa yrittämiseen. Uuden Tehtaan StartUp-kuvioiden kokemukset olivat herkullista kuultavaa, sanoo Jari Hämäläinen Viihdemoguli Oy:stä.

– Uudet yritysideat eri toimialoilta yhteisessä työpajassa jalostettuna ovat kannustava ja kehittävä tapa vahvistaa liikeidean käytännön toteuttamista, toteaa mentorina mukana ollut Voglia Oy:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Linnan Startin viimeinen koulutuspäivä on takana, mutta vielä on edessä yrittäjien yhteinen ponnistus. Yrityspuutarha ? Uutta Kasvua! -tapahtuma järjestetään 20.1. kello 15?18 Sunshine PopUp Parkissa Kauppakeskus Linnassa.  Tilaisuuteen on vapaa pääsy. (Reska.fi)

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.