Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

Lahdessa aggressiivinen näpistelijä löi vartijaa

Keskiviikkoiltana kello 21.50 aikaan poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti liikkuneeseen henkilöautoon Hämeenlinnan Erottajankadulla.

Partio pysäytti auton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut noin nelikymppinen mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies on jäänyt kortitta ajosta kiinni 11. kertaa vuoden sisällä ja rattijuopumustapauksiakin on kertynyt yhdeksän kappaletta vuoden aikana.

Keskiviikkona puolen päivän aikaan poliisi sai ilmoituksen näpistelijästä Lahden Ajokadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Ilmoituksen mukaan kaupassa asioimassa ollut noin kolmekymppinen mies oli anastanut kaupasta virvoitusjuomapullon ja poistunut maksamatta tuotetta.

Mies oli vastustanut siinä määrin vartijan suorittamaa kiinniottoa mm. nyrkillä lyömällä, että hänen epäillään syyllistyneen näpistyksen lisäksi pahoinpitelyyn ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen. Mies toimitettiin kiinniotettuna poliisiasemalle rauhoittumaan ja odottamaan kuulusteluja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.