Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Kymmenistä anastuksista epäilty iski tällä kertaa Motonetissä

Poliisipartio pysäytti auton Hämeenlinnan Saaristenkadulla kahden jälkeen iltapäivällä. Auton kuljettajaksi ilmeni 80-luvulla syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miestä on epäilty kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisällä 28 kertaa. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hämeenlinnan Motonetissä myyjät olivat ottaneet kiinni näpistyksestä epäillyn miehen neljän jälkeen iltapäivällä. Mies oli ottanut hyllystä kaksi pakkausta kuulokkeita ja laittanut ne reppuunsa ja poistunut maksamatta niitä. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli 298 euroa. Ilmeni, että epäilty on 90-luvulla syntynyt mies, jota on epäilty anastusrikoksista 38 kertaa vuoden sisällä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Poliisipartio pysäytti 70-luvulla syntyneen miehen kuljettaman auton Lopen Pilpalantiellä. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,26 mg/l. Miehelle tehtiin myös huumepikatesti, joka näytti positiivista. Mies oli ajokiellossa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lahden keskustassa vartija oli ottanut Lidlissä kiinni miehen, joka oli piilottanut housuihinsa kaksi jäätelöä ja poistunut kaupasta maksamatta tuotteita. Tuotteet eivät olleet enää myyntikelpoisia housuihin tunkemisen ja sulamisen jälkeen. Ilmeni, että epäilty on 90-luvulla syntynyt mies, jolla on vuoden sisällä kertynyt 21 aikaisempaa anastusrikosepäilyä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Lahden Sokoksella vartija oli ottanut kiinni näpistyksestä epäillyn miehen iltapäivällä. Mies oli ottanut varsiteräpakkauksen hyllystä ja laittanut sen housuihinsa, minkä jälkeen hän poistui ravintolan wc-tiloihin. Ilmeni, että epäilty on 80-luvulla syntynyt mies, jota on vuoden sisällä epäilty anastusrikoksista 57 kertaa. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille pyörävarkaudesta Lahden Saimaankatu 62:ssa kello 23 aikaan. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi epäillyn tekijän pyörän kanssa Lahdenkadun ja Saimaankadun risteyksestä. 70-luvulla syntynyt mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänen hallussaan ollut polkupyörä otettiin takavarikkoon. Polkupyörän omistaja ei ole vielä poliisin tiedossa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.