Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Kuorma-auto peruutti jalankulkijan päälle keskustassa

Poliisi sai torstaiaamuna ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Hämeenlinnassa, missä peruuttava kuorma-auto oli törmännyt jalankulkijaan. Kuorma-auton kuljettaja oli ollut peruuttamassa Raatihuoneenkadulla kävelykatua pitkin ja törmännyt auton takana kävelleeseen jalankulkijaan. Jalankulkija oli kaatunut törmäyksen seurauksena. Jalankulkija sai törmäyksen seurauksena lieviä vammoja. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen, jonka mukaan Vanajantielle oli pudonnut ajoneuvoyhdistelmästä kontti. Paikalla ilmeni, että että Turun Valtatieltä Vanajantielle kääntyneen ajoneuvoyhdistelmän perävaunusta oli pudonnut hakekontti, joka tukki Vanajantiellä toisen ajokaistan. Poliisi ohjasi paikalla liikennettä siihen saakka, että kontti oli saatu nostettua pois ajoradalta. Tapahtumasta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Kontin putoamiseen johtaneita syitä tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi sai puolenyön jälkeen ilmoituksen Lahden keskustassa sijaitsevan ravintolan edessä meneillään olevasta tappelusta. Kahden noin 30-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen toisiaan ravintolassa ja sieltä poistamisen jälkeen vielä ravintolan ulkopuolella. Tapahtumien yhteydessä myös ravintolan ikkuna oli mennyt rikki.

Molemmat miehet otettiin kiinni pahoinpitelyyn ja vahingontekoon epäiltynä. Toinen miehistä vastusti kiinniottoa siinä määrin, että häntä epäillään lisäksi virkamiehen vastustamisesta ja hallusta löytyneen kääntöveitsen vuoksi toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.