Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Verkatehtaankuja suljetaan Radiotalon vesikattoremontin ajaksi

Hämeenlinnan Verkatehtaan Radiotalon vesikattoremontti alkaa huhtikuun 24. päivänä työalueen rajaamisella ja telineiden rakentamisella. Remontin aikana Viipurintieltä Verkatehtaan sisäpihalle johtava Verkatehtaankuja rajataan työalueeksi ja suljetaan ulkopuoliselta liikenteeltä. Pelastusajoneuvot pääsevät tarvittaessa kulkemaan Verkatehtaankujalla.

Jalankulkijat pääsevät Viipurintieltä Verkatehtaan sisäpihalle joko Pinellanpuiston tai Taidemuseon sisäpihan kautta. Esteetön reitti kulkee Keinusaarentien ja Paasikiventien kautta, joko yhdyskäytävää pitkin tai lasipihan läpikulusta.

Työn aikana Radiotalon alkuperäinen, teknisen käyttöikänsä lopussa oleva saumapeltikate uusitaan alusrakenteineen. Urakka-aikaa on varattu joulukuuhun 2023 saakka. Tämän hetken arvion mukaan Verkatehtaankuja saadaan kuitenkin käyttöön jo marraskuussa.

Remontti ei aiheuta ympäristölle meluhaittaa ja työt ajoittuvat päivittäin pääosin kello 7 ja 16 välille. Tämän hetken tiedon mukaan työ ei aiheuta haittaa Viipurintien liikenteelle eikä bussien kadunvarsipysäköinnille Verkatehtaan kohdalla. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Urakan tekijäksi on valittu Rakennuspalvelu Mantila Oy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.