Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Uusi crossfit-alkeiskurssi vauhtiin tällä viikolla

Kovassa nosteessa Hämeenlinnassa oleva crossfit-harrastus saa tällä viikolla taas uusia itsensä voittajia. Kaikille aloittelijoille tarkoitetut maaliskuun On Ramp-alkeiskurssit täyttyivät nopeasti. Vain keskiviikkona alkavalle iltatunnille on vielä muutama paikka vapaana.

-On Ramp- kurssilla opiskelemme liikkeiden perusteita ja hankimme lihaskuntoa.Toimintamme on ohjattua pienryhmäharjoittelua, sanoo CrossFit Hämeenlinna -salin yrittäjä ja ohjaaja Matias Lind.

-Harjoitusten haastavuutta lisätään oman kuntotason mukaan vastusta korottamalla ja hiomalla tekniikkaa.

Crossfit-harjoitteet tehdään ohjatusti ryhmissä.

Crossfit-harjoitteet tehdään ohjatusti ryhmissä.

Oman kunnon kehittymistä voi seurata nykyaikaisella nettipohjaisella treenipäiväkirjalla, jossa voi myös keskustella muiden salin jäsenien kanssa päivän harjoituksista. Tunneille ilmoittaudutaan niin ikään netissä, kunhan alkeiskurssi on käyty.

Kaikki crossfit-tunnit suoritetaan valmentajan ohjauksessa. Valmentaja skaalaa  turvallisen ja parhaan mahdollisen treenivasteen. Alkupuolella harrastusta treenit ja käytännöt saattavat tuntua vierailta, joten valmentaja auttaa myös niissä.

CrossFit Hämeenlinnan salin säännöissä lukee: “luodaan yhteisöllisyyttä”.

-Se tarkoittaa, että tutustutaan uusiin ihmisiin ja salilla kävijöihin. Samalla myös kannustetaan ja vietetään yhteistä aikaa mukavan ja palkitsevan treenauksen lomassa, Matias Lind sanoo.

Maaliskuun CrossFit-alkeiskurssi (On Ramp) alkaa keskiviikkona 2.3. klo 19, os. Puusepänkatu 5. Ilmoittautumiset 045-181 9338.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.