Tuoreus pysyy tavaramerkkinä, lupaa Vuoden Ruokatuote-tunnustuksen pokannut Timo Lyytinen Cantina Pannuhuoneelta

Timo Lyytinen (vas.) on ilahtunut, että aterioitsijat ovat löytäneet keskikesällä perustetun ravintolan hyvät ruoat. Vuoden ruokatuote -tunnustusta Reska.fi:stä luovuttamassa Juha Reinikainen.
Yllättynyt mutta tunnustuksesta iloinen ravintoloitsija Timo Lyytinen otti tänään Cantina Pannuhuoneella vastaan Vuoden Ruokatuote 2018 -tunnustuksen. Verkkoäänestyksen finaalissa Cantina Pannuhuoneen tuoreet kala-annokset olivat paras 54 äänellä ennen Fiftarin lämpimiä kasvislounaita (26 ääntä) ja Lounasravintola Myllytupa Myllärinkadun burgerlounaita (21).
? Avasimme ravintolan vasta viime keskikesän helteillä joten on hienoa, että ruokamme tunnetaan jo näin hyvin, Lyytinen sanoo.
Kiitosta ruoan ja kala-annosten tuoreudesta kuulee Timo Lyytisen mukaan myös suoraan asiakkailta. Vaikka Cantinan linjana on melko rajattu ruokalista, myönteistä palautetta on kuulunut myös kalaruokien monipuolisuudesta.
Lautaslounasta tarjoavalla Pannuhuoneella nautittiin torstaina haukea.
? Olemme pyrkineet käyttämään raaka-aineena eri kaloja, ja tarjoamaan kalaa vähintään kolmena?neljänä, välillä viitenäkin päivänä viikossa.
Lyytinen vakuuttaa, että hyvä palaute motivoi antamaan parastaan jatkossakin.
? Linjana pysyy edelleen tuoreus ja tietysti tuoreet kala-annokset pidetään tarjolla jatkossakin.
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.