Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Tuoreus pysyy tavaramerkkinä, lupaa Vuoden Ruokatuote-tunnustuksen pokannut Timo Lyytinen Cantina Pannuhuoneelta

Timo Lyytinen (vas.) on ilahtunut, että aterioitsijat ovat löytäneet keskikesällä perustetun ravintolan hyvät ruoat. Vuoden ruokatuote -tunnustusta Reska.fi:stä luovuttamassa Juha Reinikainen.

Yllättynyt mutta tunnustuksesta iloinen ravintoloitsija Timo Lyytinen otti tänään Cantina Pannuhuoneella vastaan Vuoden Ruokatuote 2018 -tunnustuksen. Verkkoäänestyksen finaalissa Cantina Pannuhuoneen tuoreet kala-annokset olivat paras 54 äänellä ennen Fiftarin lämpimiä kasvislounaita (26 ääntä) ja Lounasravintola Myllytupa Myllärinkadun burgerlounaita (21).

? Avasimme ravintolan vasta viime keskikesän helteillä joten on hienoa, että ruokamme tunnetaan jo näin hyvin, Lyytinen sanoo.

Kiitosta ruoan ja kala-annosten tuoreudesta kuulee Timo Lyytisen mukaan myös suoraan asiakkailta. Vaikka Cantinan linjana on melko rajattu ruokalista, myönteistä palautetta on kuulunut myös kalaruokien monipuolisuudesta.

Lautaslounasta tarjoavalla Pannuhuoneella nautittiin torstaina haukea.

Tuoreus tulee säilymään Cantina Pannuhuoneen linjana jatkossakin, lupaa Timo Lyytinen.

? Olemme pyrkineet käyttämään raaka-aineena eri kaloja, ja tarjoamaan kalaa vähintään kolmena?neljänä, välillä viitenäkin päivänä viikossa.

Lyytinen vakuuttaa, että hyvä palaute motivoi antamaan parastaan jatkossakin.

? Linjana pysyy edelleen tuoreus ja tietysti tuoreet kala-annokset pidetään tarjolla jatkossakin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.