Tiistai 27.02.2024
Nimipäivät: Torsti

Tuuli:
 

Tuomaan markkinoilla myyntipaikat täynnä

Hämeen linnassa vietetään lauantaina 13.12. Tuomaan markkinoita jo 14. kerran. Markkinoiden kaikki 60 myyntipaikkaa varattiin heti syyskuun alussa. Myynnissä on muun muassa käsitöitä, leivonnaisia ja jouluherkkuja. Ahvenanmaan omenat ja paikallisen lihakaupan tuotteet ovat muodostuneet markkinoiden tavaramerkeiksi.

Markkinoiden aikana voi hiljentyä kaiken vilskeen keskellä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan järjestämiin jouluhartauksiin linnan pienessä kappelissa kello 12 ja 13. Opastetut kierrokset linnaan lähtevät tasatunnein museokaupan edestä. Myös linnassa esillä oleva näyttely ?Viimeinen tuomio ? ikoneita Itä-Karjalasta? ja ?HML 375? -multivisio ovat yleisön vapaasti katseltavissa.

Linnaravintola Brahen keittolounas on tarjolla tunnelmallisessa linnantuvassa. Nämä joulumarkkinat ovat myös pienimpien mieleen, sillä linnasta löytyy lapsille oma joulukoristetyöpaja. Markkinoiden aikana sekä Hämeen linnaan että viereiseen Vankilamuseoon on vapaa pääsy. (Reska.fi)Hämeen linnassa vietetään lauantaina 13.12. Tuomaan markkinoita jo 14. kerran. Markkinoiden kaikki 60 myyntipaikkaa varattiin heti syyskuun alussa. Myynnissä on muun muassa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.