Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Topkapi uudisti listansa ja sisustuksensa

Topkapin perustaja Bayram Mese valmiina palvelemaan asiakkaita uudistetun ravintolan miljöössä.

Kaupungin vanhin kebab-ravintola Topkapi avautui joulukuun 21. päivänä uudistettuna. Uusittu sisustus ja ruokalista saavat Can Mesen mukaan jatkoa keväällä, kun Parolantien varrella sijaitsevan ravintolan yhteyteen avataan terassi.

? Luvassa on myös muita yllätyksiä, kertoo Fontanaksen myynnin jälkeen Topkapin kehittämiseen keskittynyt Can Mese.

Canin isän Bayram Mesen perustama Topkapi täytti viime vuonna 26 vuotta.

? Ravintolassa ei viimeiseen 16 vuoteen oltu tehty mitään uudistuksia. Nyt toimme pizzojen ja kebabien rinnalle Fontanaksen myydyimmät annokset, eli pastoja, burgereita ja salaatteja. Valikoimien monipuolistuminen näkyy myös asiakasvirroissa. Jengi on ottanut uudistuksen odotettua paremmin vastaan, Can iloitsee.

Hän kertoo, että Topkapissa näkee päivittäin myös Fontanaksen vanhoja asiakkaita.

? Uudistuksen myötä meillä on käynyt mukavasti asiakkaita esimerkiksi lounaan ajan ja olemme iloisia siitä. Lounasta tarjoamme arkisin kello 15 saakka. Palvelu, siisteys ja ruoan laatu kun ovat kunnossa, niin homma toimii, Can tietää.

Uudistuksen toteuttivat Sarka Design ja Metritiski sekä keittiössä Dieta Oy.

? Jo pari vuotta olemme suunnitelleet myös FoodTruckia joka voisi kiertää kesällä konserteissa ja festareilla. Jos jollain ravintoloitsijalla on yhteistyöhalua, niin olemme valmiita lähtemään mukaan.

Ravintolan remontti tehtiin Can Mesen mukaan paitsi uudistamisen ilosta, myös vastauksena kilpailuun.

? Kilpailu on kovaa tässä kaupungissa ja koko ajan tulee ravintoloita lisää.

Alkoholilain uudistus tulee voimaan  kokonaisuudessaan maaliskuun alussa. Topkapin tapaisille, B-oikeuksin toimiville ravintoloille se tietää esimerkiksi oikeutta myydä olutta mukaan.

– Haluamme jatkossakin olla ensisijaisesti tasokas ja viihtyisä ruokaravintola, jonne ovat tervetulleita lapsiperheet, nuoret, ryhmät ja vanhemmat ihmiset nauttimaan annoksistamme. Janoisille tarjoillaan tietenkin huurteista kylkeen, linjaa Mese.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.