Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

TERASSIT: Virvelin kesä on rantajuhlaa

Virvelin Rantakrouvin kesä alkaa muistuttaa jatkuvaa rantafestaria. Terassi ja musiikkitarjonta ovat laajentuneet entisestään.  Urheiluakin voi harrastaa, sillä beachvolley ?kentällä pelataan kilpa- ja höntsäsarjaa. Vierasveneilijöille Virveli tarjoaa monet palvelut ilmaiseksi.

Jouko Malin on kasvattanut pienestä rantakioskista alkanutta liiketoimintaa tasaisesti. Juomavetoinen Rantakrouvi on pari kesää ollut myös lounaspaikka.

-Lounas vetääkin nyt tosi hyvin. Onhan tässä järven rantamaisemissa kiva syödä toimistopäivän lomassa. Lukuisat asiakkaat ovat löytäneet meille nimenomaan LounasReskan kautta.

Lounasajan ulkopuolellakin saa purtavaa.

 Virvelinranta on veneilijöiden suosiossa vierasvenelaiturinsa ja  tankkausmahdollisuuksien ja jätehuollon ansiosta. Jouko Malin (oik.) kävi jututtamassa tankkaamassa poikenneita Jari ja Riitta Hakamäkeä.


Virvelinranta on veneilijöiden suosiossa vierasvenelaiturinsa ja  tankkausmahdollisuuksien ja jätehuollon ansiosta. Jouko Malin (oik.) kävi jututtamassa tankkaamassa poikenneita Jari ja Riitta Hakamäkeä.

Beachvolley-kentän suosio yllätti yrittäjänkin. Peli-iltoja on neljä kertaa viikossa.

Aidattua hiekkakenttää höydynnetään tänä suvena 15 kertaa myös rantabileissä, joista märimmät tarjoaa 16.7. esiintyvä Petri Nygård.

Juhannusaattona soittaa Jani Uutela.

-Bändit esiintyvät kuorma-auton lavalta, joten näkyvyys on taattu. Väkeä meille mahtuu lähemmäs 700, kun kaikki alueet ovat käytössä.

Rauhallisempia keikkoja varten käyttöön saadaan kesäkuusta alkaen myös 30 neliön tanssilaituri.

Kantolan tapahtumiin Virvelinrannasta järjestyy venekuljetus.

Virvelinranta sai tälle suvelle houkuteltua asiakkaikseen myös motoristeja. Prätkät kokoontuvat keskiviikkoisin, harrasteautoilijat joka kuukauden toinen tiistai.

-Tuossa pihassa olisi vielä 75 neliötä rakennusoikeutta jäljellä. Pitäisiköhän tehdä sauna, Malin suunnittelee ja on toisaalta taas aikeissa myydä ?koko hoidon?.

Tuskin, kun uusia suunnitelmia on vaikka muille jakaa.

 

Ilkka Peltoniemi (Reska.fi)

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.