Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

SUORAA PUHETTA: Reska.fi käynnistää kuntapolitiikan keskustelusarjan

Anni Puntilan tuottamassa sarjassa käsitellään paljon elinkeinopolitiikkaan liittyviä aiheita, mutta myös esimerkiksi urheilua.

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala on avausvieras ensi viikolla käynnistyvässä Reska.fi:n uudessa videohaastattelujen sarjassa Suoraa puhetta Hämeenlinnasta. Sarjan tuottaa ja toimittaa Anni Puntila joka on myös ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Hämeenlinnassa.

? Avausjaksossa Timo kertoo, mitä mieltä hän on toriparkista ja miksi hänestä tuli demari. Tiiseri on luvassa jo lähipäivinä, Anni Puntila lupaa.

Anni kertoo, että haastattelusarjan teossa häntä innostaa keskustelu erilaisista ajankohtaisista aiheista omien alojensa vaikuttajien kanssa. Jaksot ovat muutaman minuutin mittaisia ja lähestymistapa aiheisiin on sarjan nimen mukaisesti suora mutta keskusteleva.

Kokemusta videohaastattelujen teosta Anni on hankkinut jo toimiessaan Timo Heinosen eduskunta-avustajana. Aiheet liittyvät tavalla tai toisella kuntapolitiikkaan.

? Tulossa on yrittäjien näkemyksiä yrittäjyydestä, kaupungin kehittämisestä ja matkailusta, mutta myös kaupunkilaisia kiinnostavia urheiluaiheita.

Jaksoja tehdään loppuvuonna 2017 yksi ja alkuvuoden 2018 aikana neljä. Osaan jaksoista voi myös lähettää etukäteen kysymyksiä.

Kaupunginvaltuutetun luottamustoimen Anni sanoo olleen ensimmäisten kuukausien aikana sitä, mitä hän oli odottanutkin.

? Kaupungin tärkeimpiä tehtäviä koulutuksen lisäksi ovat elinvoimahankkeet. Olen sitä mieltä, että elinkeinosektorin kehittäminen on jäänyt liian vähäiseksi viime vuosina.

Kiinnostus näkyy myös Annille kertyneissä luottamustoimissa. Hän on Hämeenlinnan Vesi Oy:n ja Hämeenlinnan Valot Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Linnan Kehityksen ja Linnan Kiinteistökehityksen hallituksen jäsen sekä maakuntavaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen.

? Pidän muun muassa keskustan Ykköskorttelin kehittämistä ensiarvoisen tärkeänä mutta toriparkkia en kannata, sanoo Anni Puntila.

Juha Reinikainen

Suoraa puhetta Hämeenlinnasta -sarjan ensi vuoden jaksoihin on mahdollista ostaa jaksoisännän tai emännän paikkoja. Mainosmyynti: juha.reinikainen@reska.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.