Maanantai 11.12.2023
Nimipäivät: Tatu, Taneli, Daniel

Tuuli:
 

Sibelius-räppi julki maanantaina

Sibeliuspromo3

Maanantaina 3.11. julkaistaan Sibelius 150 vuotta -aiheinen räppibiisi sekä musiikkivideo. Kappale julkaistaan digisinglenä Spotify-, iTunes -ja Youtube-palveluissa. Sibelius-räpin taustalla on hämeenlinnalainen 24-vuotias Näkemysero, joka on opittu tuntemaan pääosin kantaa ottavista ja ihmisiä herättelevistä kappaleistaan.

Näkemysero tarttui kuitenkin haasteeseen, kun Sibelius Celebrations -säätiö kysyi häneltä Sibelius-aiheista räppiä juhlavuodeksi. Kappale on herättänyt huomattavan paljon mielenkiintoa, kun sitä on kuultu muutaman kerran erilaisissa tilaisuuksissa ja radiossa haastattelujen yhteydessä.

Musiikkivideolla ollaan Sibeliuksen aikaisissa tunnelmissa. Kuvauspaikkoina toimivat Sibeliuksen syntymäkoti, Hämeenlinnan Aulanko, sekä Ainola. Videolla nähtävät näyttelijät ovat Eräs Teatterin näyttelijöitä. Videon on tuottanut yhdessä Tuhtimusiikki & Sibelius Celebrations. Kappaleen on säveltänyt Hämeenlinnassa asusteleva tuottaja Mikey Wonder. Sanoituksesta vastaa Näkemysero ja taustalauluissa kuullaan hämeenlinnalaisen Inkeri Aulion ääntä. Videon on editoinut Samu Haapanen.

Näkemysero-taiteilijanimen taakse kätkeytyy hämeenlinnalainen Juuso Kukkola, joka tekee myös satunnaisia dj-keikkoja, nimellä Dj Toimitusjohtaja, sekä pyörittää toisella kädellä Tuhtimusiikki-toiminimiyritystä, joka järjestää keikkoja ja kiertueita useille eri artisteille ympäri Suomen.

Tuhtimusiikki tuottaa myös nettisivuja, sekä musiikki- ja/tai mainosvideoita, sekä julkaisee musiikkia. Näkemysero on julkaissut tähän mennessä kaksi omakustannelevyä vuosina 2012 ja 2013. Tällä hetkellä hän valmistelee kolmatta levyään, joka julkaistaan keväällä 2015.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.