Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

RESKARAFLAT: Cafe Kaunon Riikka Mäkinen kaipaa iltapäiviin lisää vipinää

Riikka Mäkinen piipahti vaihtamassa kuulumiset Cafe Kaunon vakioasiakkaisiin lukeutuvan Aulangon Atleettiklubin jäsenten kanssa.

Hallituskadulle muuttaneessa Cafe Kaunossa käy vilkas puheensorina perjantaina aamupäivästä, kun vakioasiakkaisiin lukeutuvan Aulangon Atleettiklubin jäsenet kahvittelevat joukolla keskilattian pitkässä pöydässä.

? Kauppakeskus Linnan aikaisista vakioasiakkaista moni on löytänyt jo tännekin, iloitsee kahvilayrittäjä Riikka Mäkinen.

Asiakkaita käy hänen mukaansa huomattavasti enemmän Hallituskadulla kuin entisessä toimitilassa.

? Silti vieläkin kuulee joidenkin puhuvan, että olemmeko lopettaneet, vaikka olemme muuttaneet näin lähelle, Mäkinen hämmästelee.

Osasyynä virheellisille puheille saattavat olla naapuriliikehuoneiston pahvitetut näyteikkunat. Sibeliuksen syntymäkotia vastapäätä sijaitsevaan Kaunoon valo sen sijaan pääsee paistamaan sisään ja ilmapiiri kahvilassa on vilkas, vaikka eletään aamiaisruuhkan ja lounasajan välisiä tunteja.

? Kävijöitä saisi olla vielä lisääkin, erityisesti iltapäiville toivomme lisää kahvittelijoita. Muuten olen uusiin tiloihin äärettömän tyytyväinen, Riikka Mäkinen kertoo.

Lounaalla Kaunon valttina ovat pöytiin tarjoiltavat salaatit, joita myös tuoreessa asiakaskyselyssä kehuttiin. Keittopäiviä Kaunossa ovat tiistait ja torstait. 6,90 euron hintaiseen keittoon kuuluu kahvilan itse leipoma sämpylä.

? Leipomotuotteista valmistamme nykyään ison osan itse ja lisäksi teemme yhteistyötä Leipuri Minnan kanssa.

Kauno aloittaa asiakkaiden toiveesta myös lauantaibrunssit. Ilta-aukioloa Riikka Mäkinen testasi parina perjantaina, mutta hiljaista kuulemma oli viiden jälkeen.

? Juuri kukaan ei käynyt, vaikka keskustassa on aivan ihania myymälöitäkin, hän tokaisee.

Joulun pyhät myös Kauno on suljettuna mutta kahvila avaa ovensa taas välipäiviksi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.