Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Juha Reinikainen päätoimittamaan myös Hattulaan.fi -lehteä

Reska.fi -verkkojulkaisun uusi päätoimittaja Juha Reinikainen, 42 aloittaa syyskuun alusta myös Hattulaan.fi ?lehden päätoimittajana. 

? Hattula on tuttu paikkakunta, sillä takavuosina toimin siellä ilmestyneen ilmaislehti Uutis-Hämeen päätoimittajana.

Hattula Median tavoitteena on alusta asti ollut kuntalaisia palveleva paikallisviestintä sekä printin että verkon välityksellä.

Paikallismedia saa tähän konseptiin hyvin istuvan päätoimittajan, sillä Reinikainen suoritti keväällä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon aiheenaan paikallismediayhtiön verkkopalvelun luominen.

? Olin tilattavien paikallislehtien päätoimittajana lähes kymmenen vuotta ja siellä muutos kohti verkkopalvelujen kehittämistä tapahtui monesti puoliväkisin ja paperilehtien levikkitappioita pelätessä jarru pohjassa, Reinikainen luonnehtii.

Enää ei jarrutella. 

? Hattula Median porukan kanssa keskustellessa tuli tunne, että täällä mahdollisuudet nähdään isompina kuin uhat ja suunta on eteenpäin. Paikallismediayhtiön on ymmärrettävä asemansa pelkkää uutistyötä laajemmin, kunnan yhtenä näyteikkunana ulospäin ja myös kuntalaisten kokoavana voimana, Juha Reinikainen linjaa.

? Hattulaan.fi:ssa verkkopuolta on lähdetty rakentamaan paitsi uutiskanavaksi, myös kunnan ja  yritysten palveluportaaliksi ja se linjaus on päätoimittajana helppo allekirjoittaa. Samalla vahvistamme verkkouutisointia, jatkaa Reinikainen

Hattulaan.fi -lehden perustajiin lukeutuva nykyinen päätoimittaja Ilkka Peltoniemi jatkaa Hattula Media Oy:n ja Reska.fi -julkaisua kustantavan P3 Media Oy:n toimitusjohtajana.

www.hattulaan.fi

1 kommentti

  1. Reino Lepistö:

    Hattulan päätösten tekijät kaikkitietävät mittaamattomassa viisaudessaan korottavat kiinteistöveroa vuosittain lähes 25%/vuosi.Köyhälle se on liikaa. Palkat ja eläkkeet on nousseet nollalinjalla jo useita vuosia.tämä kiinteistöveron korotus hyvin sopii tähän linjaan.Lehden kestotilaus irtisanotaan 308€ vakuutusmaksut 911€ ja kaapeli tv-maksu 84€.Yhteensä 1303€.Nämä onnelliset saavat nyt luvan olla maksajina tämänvuoden veronmaksussa.Ensivuonna on keksittävä lisää maksumiehiä

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.