Perjantai 12.04.2024
Nimipäivät: Julia, Julius, Janna, Juliaana

Tuuli:
 

RAKENTAMINEN: Kaupunginhallitus jyvitti kerrostalotontteja

Hämeenlinnan kaupunginhallitus päätti maanantaina kerrostalotonttien varaamisesta ja luovuttamisesta alueilla Vanajanranta II ja Keinusaari II. Kaupungin kesäkuussa hakuun laittamiin yhteensä viiteen kerrostalotonttiin tuli yhdeksän hakemusta ja hakijoista useimmat hakivat useampaa tonttia.

Vanajanrannan toisen tontin osoitteessa Aurinkokatu 12 kaupunginhallitus päätti varata ja luovuttaa Nuorisosäätiölle ja toisen osoitteessa Aurinkokatu 8 Pohjola-Rakennus Oy:lle. Tätä jälkimmäistä tonttia haki vain yksi hakija, Aurinkokatu 12:n tontista kiinnostuneita sen sijaan oli neljä.

Muut kolme tonttia sijaitsevat Keinusaaressa. Keinukatu 2:n tontti myydään TA-Yhtymä Oy:lle, Keinukatu 5 Avain-Yhtiöt Oy:lle ja Keinukatu 7 Rakennusliike Leimarakentajat Oy:lle. Keinukatu 2:sta oli kiinnostunut kaksi ja muista kahdesta Keinukadun tontista viisi hakijaa.

Kaupunki otti tontin saajien valinnassa huomioon muun muassa monipuolisen asunto- ja asukasjakauman, erilaiset toteutustavat ja tonttitalouden. Tonttien varausaika on yksi vuosi jonka aikana kauppakirja tai vuokrasopimus on allekirjoitettava tai muuten tontti menee uudelleen hakuun. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.