Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

RAFLAKISA: Suisto ja Allu “mitaleille”

Suisto-klubi kiilasi pubien rintamassa kakkossuosituimmaksi menopaikaksi. Eikä syyttä. Sympaattinen elävän musiikin mekka on nostanut lavalle tänä vuonna noin 250 bändiä! Yrittäjien intoa lisäsi viime viikolla tullut käräjäoikeuden myönteinen päätös pääsystä velkasaneeraukseen.

– Hakeuduimme velkasaneeraukseen jo keväällä. Velkojilla on nyt luottamus tekemisiimme ja voimme suunnitella tulevaa vuotta täysille, sanoo huojentunut Suiston yrittäjät Kristian Schmidt. 

 Public Corner sijoittui sarjassaan neljänneksi suosituksi menopaikaksi. Kuvassa baarimestari Mikko Setälä, harjoittelija Ella Alatalo ja vuoropäällikkö Jarkko Salonen.

Public Corner sijoittui sarjassaan neljänneksi suosituksi menopaikaksi. Kuvassa baarimestari Mikko Setälä, harjoittelija Ella Alatalo ja vuoropäällikkö Jarkko Salonen.

Täysillä mentiin kulunut vuosikin.

– Kovin nimi oli ehdottomasti Canned Heat. Kova juttu oli myös Ismo Alangon ja Kimmo Pohjosen keikka, Kristian Schmidt kertaa.

Tapahtumiakin on Verkatehtaan pihalla järjestetty.

– Vappu- ja Taiteiden Yö -tori tulivat jäädäkseen.

Suistolle tulee mittariin kuusi vuotta.

Kolmanneksi menosarjassa rankatun Albertin Kellarin pubi-isäntä Tuomo Sironen vakuuttaa, että ?Allun? tavaramerkki eli perjantai-iltojen ilmaiskeikat jatkuvat.

Jotain on muuttunutkin.

– Asiakaskunta on laajentunut. Vanhemmat antavat viikonloppujen myöhäistunteina tilaa nuoremmille.

Ilmaismusan, karaoken ja AP-Sarjanto -klubien jatkeeksi Albertin kellarissa alkavat tammikuun puolivälissä Suomen suosituin pubivisa ?Baaripähkinä?.

Public Corner täydensi pubimenestyksen. Ravintolapäällikkö Tero Tila kuvailee paikkaa sanoilla ?rouhee brittipubi?.

– Olutta, drinkkejä ja sportia.

Tiskin takaa löytyy drinkkiosaamista, sillä sekä baarimestari Mikko Setälä että vuoropäällikkö Jarkko Salonen ovat hakeneet monen monta diplomia alan kisoista.

Asiakasprofiili painottuu ?machoon? suuntaan -urheilulähetykset kiinnostavat.

– Mutta missä salskeita miehiä, siellä myös neitoja, Tero Tila sanoo.

 

 

Lue myös:  Menokisan voitti Birger. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.