Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

Pyörävarkaita asemalla ja väkivaltaa satamassa

Perjantaina kello 16.15 aikaan poliisi sai tehtävän Hämeenlinnan rautatieasemalle, jossa ilmoittajan mukaan kaksi henkilöä, mies ja nainen, anastavat polkupyöriä.

Poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan kaksikon anastettujen polkupyörien kanssa Viipurintien sillan lähettyviltä.

Miehen hallusta löytyi pihdit, joilla lukot oli katkaistu. 43-vuotiasta miestä ja 50-vuotiasta naista epäillään varkaudesta.

Kello 23 aikoihin poliisipartio sai tehtävän Hämeenlinnassa Rantakasinon laiturille, jossa ilmoitukseen mukaan mieshenkilö pahoinpitelee naista veneessä ja nainen on pudonnut veneestä veteen koiran kanssa.

Poliisipartion tultua kohteeseen nainen koiransa kanssa oli saatu ylös vedestä ja vene jossa pahoinpitely oli tapahtunut oli juuri poistumassa laiturista.

Poliisit seurasivat venettä autolla rantaa pitkin, kunnes saivat yhteyden järvipelastuksen veneeseen ja pääsivät sen kyytiin.

Pienen perässä ajon jälkeen edellä kulkeva vene pysähtyi ja poliisien partio nousi epäilyn veneeseen.

Poliisi puhallutti veneen kuljettajan, joka puhalsi seulonta-alkometriin vesiliikennejuopumuksen ylittävän tuloksen. 47-vuotias mies kuljetettiin kiinniotettuna tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn. Miestä epäillään myös pahoinpitelystä.

Sairaankuljetus tarkasti paikan päällä naisen vammat ja totesi etteivät vammat välitöntä hoitoa vaadi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.