Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

PYÖRÄILYVIIKKO KÄYNTIIN: Hämeenlinnan pyöräilykelit jatkuvat koko vuoden

Maria Pilvimaa on itsekin talvipyöräilijä eli taittaa muun muassa työmatkansa pyörällä. Tänään hän evästää myös muita talvipyöräilyn saloihin. Kuva: Reska.fi arkisto.

Kannattaako pyörä työntää varaston perukoille syksyn tultua? Ei tietenkään! Pyöräliiton #Pyöräilytalvi-kampanjan alkuun muistuttelemme ihmiselle tätä. Pyöräily on nopea ja joustava tapa liikkua ja useimmiten se on myös virkistävää ja hauskaa.

Tawast Cycling Club (TCC) kampanjoi yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa Pyöräliiton #Pyöräilytalvi-tapahtumaviikolla pyöräilyn valoisan sanoman puolesta jakamalla ledvaloja satunnaisille valottomille ohikulkeville pyöräilijöille. Seura haluaa kaikkien pyöräilijöiden näkyvän maisemassa.

? Kannustamme hämeenlinnalaisia jatkamaan pyöräilyä pimenevästä vuodenajasta huolimatta ja samalla pyrimme konkreettisesti parantamaan liikenneturvallisuutta. Pyöräilyviikon avaustapahtuma on maanantaina 12.11. kello 15 alkaen Viipurintien sillan levikkeellä.

Paikallisten pyöräilijöiden edustaja Maria Pilvimaa haluaa kannustaa kaikkia Hämeenlinnalaisia pyöräilemään läpi vuoden.

? Oman kokemukseni mukaan talvipyöräily yllättää iloisesti ja saa mielen virkeäksi satoi tai paistoi, toteaa Pilvimaa.

Tapahtuma on osa Pyöräliiton Pyöräilytalvi-viikkoa, jota vietetään 12.?18.11. jo neljännen kerran. Viikon aikana jaetaan ledvaloja pyöräilijöille tapahtumissa 25 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Kampanjan pääviestit on koottu ?Pyöräillen talvella? ?esitteeseen (pyorailytalvi.fi/talvi)

Pyöräliitto ja Bassoradio järjestävät 12.?16.11.2018 kuvakilpailun. Ota Instagram-kuva tai vaikka useampi ja julkaise ne hashtagilla #pyöräilytalvi Parhaan kuvan ottaja palkitaan upealla Pelagon polkupyörällä. https://pyorailytalvi.fi/voita-pelago/

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.