Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Pop-Up Hämeenlinnaan haetaan nyt yrityksiä

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää yhteistyössä Linnan Kehitys Oy:n ja Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry:n kanssa tänäkin vuonna Pop-up Hämeenlinna -hankkeen, jonka tarkoituksena on elävöittää kaupungin keskustaa ja lisätä sen vetovoimaa.

Pop-Up Hämeenlinna -hankkeen ideana on tarjota yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla, millaista on toimia Hämeenlinnan keskustan liiketiloissa. Liiketiloja on mahdollista hakea pop-up-käyttöön noin kolmen viikon ajaksi. Pop-up-liiketilat sijaitsevat ydinkeskustassa kävelykatu Reskan ja Kasarmikadun kulmassa.

Kiinnostuneet yritykset ja henkilöt voivat ottaa yhteyttä popuphml@jchml.fi. Pop up -liikkeille suunniteltu alustava ajankohta on 24.11.-17.12. Tällä hetkellä etsitään kiinnostuneita yrityksiä.

– Tarkoituksena ei ole laittaa pystyyn joulumyyjäisiä tai -markkinoita, vaan tarjota matalan kynnyksen kokeilua liiketilalle keskustassa. Samalla voi vaikka hankkia asiakaspalautetta tuotteistaan, sanoo Kaupunkikeskustayhdistyksen palvelupäällikkö Sari Hagemeier.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.