Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Poliisi otti kaupassa riehuneen miehen kiinni Harvialantiellä

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen Hämeenlinnan Harvialantiellä kaupassa riehuvasta miehestä. Partion saapuessa paikalle mies käyttäytyi edelleen uhkaavasti ja uhkasi usuttaa koiransa poliisin kimppuun, mies myös heitti pullolla poliisia kohti. Miehen kiinniottamiseksi jouduttiin käyttämään fyysisiä voimakeinoja.

Paikalla selvisi, että mies oli paiskonut kaupassa juomatölkkejä ja käyttäytynyt henkilökuntaa sekä muita asiakkaita kohtaan hyvin aggressiivisesti. Miestä epäillään vahingonteosta, pahoinpitelyn yrityksestä, laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Mies kuljetettiin kiinniotettuna poliisivankilaan.

Liikenteenvalvontaa suorittanut poliisipartio kiinnitti torstaiaamuna Tiiriössä huomiota henkilöautoon, joka ohitti suojatien eteen pysähtyneen poliisiauton pysähtymättä. Auton kuljettajaksi osoittautui hieman alle 40-vuotias ajokiellossa oleva mies.

Miehelle suoritettu alkometrikoe oli kunnossa, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi sai torstaina iltapäivällä ilmoituksen mopon kuljettajasta, joka oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartio tavoitti mopon Hämeenlinnan keskustassa ja sen kuljettajaksi osoittautui hieman yli 20-vuotias ajokiellossa oleva nainen. Naiselle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, lisäksi hänen epäillään käyttäneen myös muita huumaavia aineita.

Nainen vastusti vielä poliisiasemalla säilöön laitettaessa poliisin toimenpiteitä vastaan haraamalla. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja haitanteosta virkamiehelle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.