Maanantai 26.02.2024
Nimipäivät: Nestori

Tuuli:
 

Parhaat kahvilat: Kaunolla on kolme tukijalkaa

Reska.fi:n järjestämä kaupungin parhaan ravintolan äänestys keräsi määräaikaan mennessä peräti 1019 hyväksyttyä vastausta. Tuloksia ei vielä julkisteta, mutta palkintojenjaon siintäessä nyt runsaan viikon päässä, kasvatamme ruokahalua ja tiedonjanoa esittelemällä äänestäjiltä hyvää palautetta keränneitä Hämeenlinnan kahviloita, menopaikkoja ja ruokaravintoloita.

Sami Malmsten sanoo, että kahvilanpitäjän tavoitteena on hyvä olla molemminpuolinen tyytyväisyys.

Sami Malmsten käyttää kahvin valmistukseen aikaa ja taitoa.

? Kahvit, tässä leivotut korvapuustit ja salaattiannokset ovat ehdottomasti kolme tukijalkaamme. Meillä on aika paljon asiakkaita, jotka tulevat syömään sen korvapuustin eivätkä oikein muuta näekään, naurahtaa Cafe Kaunon yrittäjä Anna Malmsten.

Reskan ravintolakisan kahvilasarjassa kehuja kerännyt Cafe Kauno on toiminut Kauppakeskus Linnassa kaksi vuotta. Annan ja hänen miehensä Sami Malmstenin vetämän kahvilan kahvit tuottaa lohjalainen pienpaahtimo.

? Valmistusmenetelmiin käytetään määrätietoisesti aikaa, kahvilan pääbaristana toimiva Sami kertoo.

Kahveja tekevät myös Kaunon muut työntekijät ja kahvila- sekä ravintola-alan trendikkyys näkyy myös siinä, että nuoria hakeutuu yritykseen työharjoitteluun. Tavoitteena Cafe Kaunossa on, että jokainen asiakas lähtee tyytyväisenä pois.

? Molemminpuolinen tyytyväisyys on tavoitteena ja on ihan huikeata miten ihmiset ovat ottaneet meidät omakseen, Anna Malmsten sanoo.

Anna ja Sami uskovat, että liikepaikka Linnassa on toimiva, vaikka kauppakeskus tällä hetkellä elää pientä suvantovaihetta. Kaunossa sen sijaan asiakaspaikat tahtovat joskus loppua kesken.

? Erityisesti kaipaisimme isompia keittiötiloja ja välillä lisää asiakaspaikkojakin, Malmstenit pohtivat.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.