Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

Päivätoiminta keskitetään Voutilakeskukseen ja Päivärinteeseen

Päivätoimintaa järjestetään 1.3.2018 alkaen Hämeenlinnan kantakaupungissa vain Voutilakeskuksessa ja Päivärinteen palvelutalossa.

Hoivia Oy:n päivätoimintasopimus päättyy 28.2.2018, eikä suorahankinnalle ole perusteita. Hoivian asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta päivätoimintaan joko Voutilakeskuksessa tai Päivärinteessä. Tällä hetkellä Hoivian päivätoiminnassa on noin 40 asiakasta viikoittain.

Kaikille päivätoiminnan asiakkaille pyritään osoittamaan lähin mahdollinen päivätoimintapaikka, jolloin myös matkat päivätoimintaan pääsääntöisesti lyhenevät. Kuljetusten muutokset aiheuttavat päivätoimintapaikan muutoksia myös osalle nykyisistä Voutilakeskuksen ja Päivärinteen asiakkaista.

Päivätoiminnassa painopisteenä on asiakkaiden kuntoutuminen. Saunapalvelua tarvitsevien asiakkaiden sauna järjestetään jatkossa keskitetysti kaupungin keskustassa Keinukamarin palvelutalossa osoitteessa Pikkujärventie 6.

Jokaiselle asiakkaalle postitetaan tiedote häntä koskevista muutoksista viikolla 4. Myös nykyisissä päivätoimintapaikoissa jaetaan asiakkaille henkilökohtaiset tiedotteet ja tarkemmat ohjeet muutosvaiheeseen.

Muutos koskee noin 90 päivätoiminnan asiakasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.