Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Noblessa kertoo Pimeän Kaupan Illassa uutuusmalleistaan

Juha ja Anja Säe toivottavat kävijät tervetulleiksi Noblessaan Pimeän Kaupan Iltana.

Sibeliuksenkadulla toimivassa Noblessassa odotetaan syyskuun 27. päivänä järjestettävää Pimeän Kaupan Iltaa taas innolla.

? Tapahtuma on ollut hyvä ja totta kai haluamme olla mukana, kun jotain järjestetään. Pidemmän aukiolon ansiosta ihmiset, jotka eivät muuten ehdi käydä liikkeessä, pääsevät tulemaan meille illalla, sanoo kauppias Anja Säe.

Ilta vieläpä osuu Noblessan kannalta erinomaiseen aikaan, sillä Anja ja Juha Säe kävivät syyskuun puolivälissä Saksassa Noblessan vuotuisessa näyttelyssä, jossa esitellään Euroopan suurimman keittiövalmistajan uutuudet.

Uudet mallikeittiöt eivät vielä perjantaiksi ehdi Suomeen, mutta Pimeän Kaupan Illassa Noblessa silti pystyy kertomaan uutuuksista ja myös myymään niitä.

? Ja nykyiset malliryhmät lähtevät uuteen kotiin puoleen hintaan.

Anja Säe lisää vielä, että kaikkea tulevaa tarjontaa ei edes vielä kerrota.

? Tiedossa on uutta, mitä on odotettu Suomeen, mutta jätetään se vielä salaisuudeksi.

Se kuitenkin on tiedossa, että uutuuksia saapuu taas paljon, uusista kaapinovista laajentuvaan ja uudistuvaan kylpyhuonemallistoon. Samoin Noblessa on laajentamassa valikoimiaan koko kodin kalusteisiin, aina viinitupaa myöden.

? Kaikki tuotteet ovat myös saaneet rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen, eli ne sopivat myös allergikkoperheisiin, kertoo Anja Säe.

Noblessa on toiminut Hämeenlinnassa samassa liiketilassa nyt viitisen vuotta ja koko Suomessa brändin myymälöitä on jo yli 30. Hämeenlinnassa myymälä on saanut kanta-asiakkaikseen kotitalouksien lisäksi myös rakennusliikkeitä.

Juha ja Anja Säe kertovat, että asiakaspalautteissa korostuu usein tyytyväisyys tuotteiden laatuun.

? Ja myös se, että meiltä saa erilaista kuin muilta. Moni käyttää sanaa “laatu”, mutta kun katsoo tuotteita vierekkäin vaikka messuilla, näkee mikä kunkin valmistajan käsitys laadusta on.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.