Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Myymälävaras jäi kiinni kahdesti Hämeenlinnassa

Kauppakeskuksen vartija otti kiinni näpistelijän maanantaina aamupäivällä keskustan kauppakeskuksessa. Kolmekymppinen mies otti kengät myymälästä ja poistui sieltä maksamatta tuotteita. Kaupan työntekijä ilmoitti tapahtuneesta vartijalle, joka otti näpistelijän kiinni. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi voimapihdit. Mies kuulusteltiin epäiltynä näpistykseen ja murtovälineen hallussapitoon, jonka jälkeen hänet vapautettiin.

Muutama tunti vapautumisena jälkeen samainen mies oli anastuspuuhissa kauppaliikkeessä Tiiriössä. Hän oli kerännyt tuotteita noin 170 euron arvosta kaupassa ja mennyt niiden kanssa sovituskoppiin. Miehen poistuessa sovituskopista oli vartija havainnut siellä olevan irti revittyjä hälyttimiä.

Miehen mennessä toiseen sovituskoppiin vartijat ottivat miehen kiinni. Hän oli pukenut kauppaliikkeen housut omien housujensa alle ja kengät hän oli laittanut kaupasta anastamansa foliopussin sisään. Muut anastamansa tavarat hän oli laittanut reppuunsa.  Poliisi tutkii tätä anastusrikosta varkauden yrityksenä ja mies otettiin kiinni.

Poliisipartio mittasi parikymppisen miehen kuljettamalle henkilöautolle keskinopeudeksi 139 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h maanantaina iltapäivällä valtatiellä 12 Hämeenlinnan Kanalanharjulla. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet kuulusteltiin epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.