Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Museo Skogsterissa luento Venäjän informaatio-vaikuttamisesta

Museo Skogsterissa kuullaan keskiviikkona 1.11. kello 17 Venäjän turvallisuuspolitiikan apulaisprofessori Katri Pynnöniemen luento Venäjän informaatiovaikuttamisesta.

Luennolla käydään läpi joitakin Venäjän ulkopolitiikan keskeisiä lähtökohtia ja tavoitteita sekä pohditaan mikä on informaatiovaikuttamisen rooli Venäjän ulkopolitiikassa.

YTT Katri Pynnöniemi on kokenut Venäjän turvallisuuspolitiikan asiantuntija. Tänä keväänä hänet valittiin Helsingin yliopiston ja Maanpuolustuskorkeakoulun perustaman Venäjän turvallisuuspolitiikan yhteisprofessuurin ensimmäiseksi tehtävänhoitajaksi. Aiemmin hän toimi Ulkopoliittisen instituutin vanhempana tutkijana.

Uuden professuurin takana ovat Mannerheim-säätiön, Maanpuolustuksen kannatussäätiön ja Maanpuolustuskorkeakoulun tukisäätiön lahjoitusvarat. Tehtävän perustaminen osoittaa osaltaan, miten tärkeäksi Venäjän turvallisuuspolitiikan tuntemus koetaan Suomessa nykyisessä maailmanpolittisessa tilanteessa.

Tilaisuus on osa Idästä tuulee -näyttelyn sisältöihin liittyvää luentosarjaa, jossa kuullaan puheenvuoroja Venäjän vaikutuksesta Suomen historiaan, kulttuuriin ja politiikkaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.