Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Maauimalan avautuminen on kesän merkki

Ahveniston maauimala avautuu keskiviikkona 16.5. kello 15 ja maauimala on avoinna elokuun loppuun asti. Ahveniston maauimalan, Minetti-kahvilan sekä Flowpark-seikkailupuiston aukioloajat elävät lomasesongin ja odotetun kysynnän mukaan.

Kesän 2018 aikana Toimintapuistossa on kuusi aukioloaikajaksoa ja voimassa olevat aukioloajat löytyvät aina www.ahvenisto.fi -sivuston etusivulta.

Maauimala on valmiina palvelemaan uimareita.

Maauimalan 10 kerran sarjakorttien hintaa laskettiin huomattavasti kesäkaudelle 2018. Aikuisten kymppikortin saa 30 eurolla ja alennusryhmien hinta on 20 euroa. Ahveniston kymppikortit toimivat ladattavalla monivuotisella sarjakortilla, jotka myydään erikseen 5 euron hintaan.

? Maauimalan aikuisten kymppikortti on tietääksemme Suomen edullisin ja lasten, opiskelijoiden sekä eläkeläisten sarjakortin 2 euron kertahinta tuo varmasti altaalle kunnon vilinän. Uskomme, että edullisilla sarjakorteilla kaikki voittavat, kommentoi Ahveniston Toimintapuiston toimitusjohtaja Aki Helander.

Viime kesänä lanseerattu sadepäivien alennus laajenee koskemaan myös Flowpark-seikkailupuiston pääsylippuja. Kuluneen vitsin mukaan Suomen kesä on sateinen ja vähäluminen, mutta urheilua ei vesisade haittaa.

Ahveniston Toimintapuistossa asiakas saa alennuksen, jos lippua ostaessa sataa vettä. Maauimalan sadepäivälipun saa 50 prosentin alennuksella ja sateen sattuessa Flowparkiin pääsee seikkailemaan 15 eurolla, kun normaalihinta on 23 euroa.

Kesäisen lumisateen aikana kaikki pääsyliput ovat ilmaisia.

Ahvenistolla järjestetään läpi kesän elämyksellisiä liikuntakursseja. Uusina kursseina valikoimassa ovat merenneitokoulu, lasten kesäleirit sekä aikuisten uintitekniikkakurssi.

Näiden lisäksi altaassa opetellaan uimaan EasySwim-uimakouluissa sekä vesijuostaan ohjatusti joka torstai. Ilmoittautumiset kesän kursseille ovat avoinna ja ne toteutetaan ahvenisto.fi -sivustolla.

Tapahtumat ovat olennainen osa Ahveniston kesäsesonkia ja rikastuttavat alueen ohjelmatarjontaa. Edellisinä vuosina iltauinnit ovat keränneet asiakkailta erinomaista palautetta ja niitä lisätään runsaasti kesälle 2018.

Alkukesän kiinnostavimpia tapahtumia

  • Maauimalan iltauinnit 7 kpl: Iltauinteja järjestetään Ahveniston maauimalassa noin kahden viikon välein, jotta kesäyön tunnelmasta voi nauttia lämpimässä altaan vedessä. Iltauinteja järjestetään eri teemoilla, joista osa on suunnattu nuoremmille vesipedoille ja altaassa on Wibit-vesihuvipuistolaitteet. Osa iltauinneista on kohdennettu rauhallisesta ja tunnelmallisesta kesäyöstä nauttiville, jolloin allas koristellaan kynttilöin ja tunnelmaa luodaan klassisella musiikilla.  Iltauinnit toteutetaan maauimalassa kahden viikon välein viikonloppuisin kello 20?23.
  • Ahveniston SUP-osakilpailu 10.6.: Suomen surffaus- ja SUP-liitto järjestää Ahvenistolla virallisen SUP-rankingosakilpailun. Paikalla ovat Suomen parhaat Stand up paddle -melojat ja vesi roiskuu takuulla! SUP-kisojen alustava aikataulu on kello 10?17.
  • Nuku yö puistossa 15.6.: Toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa Flowpark ja maauimala ovat avoinna kello 23 saakka ja Flowparkin alueelle voi jäädä telttailemaan. Poikkeusaukiolo kello 20?23 Flowparkissa ja maauimalassa.
  • Ahveniston juhannusjuhlat 22.6.: Hämeenlinnan seurakunta järjestää Ahvenistolla juhannusjuhlat. Luvassa on perinteistä ohjelmaa, kuten musiikkiesityksiä, juhannuskokko ja lähempänä tapahtumaa paljastettava yllätysohjelmanumero. Juhannusjuhlien ohjelmaa on tarjolla kello 20?22.

Kaikki kesän tapahtumat löytyvät ahvenisto.fi -sivujen tapahtumakalenterista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.