Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Lyseon lukion yrittäjyyslinja juhlii tasavuosia seminaarilla

Hämeenlinnan lyseon lukion Luovan yrittäjyyden linja täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja järjestää juhlan kunniaksi seminaarin Yrittäjyys kasvattaa perjantaina 4.5.

Ohjelmassa on päivällä luentoja, workshopeja ja messut Lyseon lukiolla ja illalla Hämeenlinnan kaupungin vastaanotto Raatihuoneella.

Päivään tuo valtiovallan tervehdyksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Luennoista vastaavat entinen lyseolainen, toimitusjohtaja Timo Metsola sekä keksijä ja futuristi Perttu Pölönen.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen tuo seminaariin valtiovallan terveiset.

Yrittäjyyskasvatusmessuilla esittäytyy koko yrittäjyyskasvatuksen polku aina alakoulusta yrittäjyyteen ammattina asti. Mukana on Hämeenlinnan yhteiskoulu, Ammattiopisto Tavastia, HAMK, Hämeen Uusyrityskeskus ry, Crazy Town, YES ry, Nuori Yrittäjyys ry ja Taloudellinen tiedotustoimisto ry.

Workshopeissa harjoitellaan koodausta, innovointia, idean jalostamista tuotteeksi, hissipuheita, opettajat ja paikalliset yrittäjät kohtaavat ope-yrittäjä-treffeillä ja kansainvälistymiseen saadaan kosketus yhteisessä pajassa brasilialaisten vieraiden kanssa.

Hämeenlinnan kaupungin järjestämään iltajuhlaan tervehdyksensä tuo kaupunginjohtaja Timo Kenakkala. Juhlassa puhuu myös kansanedustaja, liikemies Hjallis Harkimo.

Yrittäjyyskasvatusmessut ovat avoinna kaikelle yleisölle, muu ohjelma on kutsutuille. Päivässä mukana on oman koulun opiskelijoiden ja henkilökunnan lisäksi muiden oppilaitosten edustajia, yhteistyökumppaneita, paikallisten yritysten ja yhteisöjen edustajia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.